Najdi forum

beograd-prevoz

Zdravo!
se morda kdo v začetku decembra(okoli 6., najkasneje do 8.12.) odpravlja v Beograd ali kam v bližino (npr. Novi Sad) z avtom? Jaz in moja prijateljica bi bili veseli prevoza ali pa če kdo pozna kakšnega skuliranega voznika tovornjaka, ki redno vozi dol. Če se kdo odpravlja okoli 10. ali prej nazaj iz Beograda ga bom seveda tudi več kot vesela.
hvala
lep pozdrav
zala

Tovornjak ti bo bolj malo pomagal, ker ful stojijo na mejah. Na srbsko hrvaški meji tudi po deset ur.

Nekoč sem štopal, do srbsko hrvaške meje sem prišel zelo hitro, kasneje je bila pa frka. Na meji sem namreč štopal skoraj šest ur.

No, ta info je že zeloooooooooo stara.

Odkar so lani naredili nov mejni prehod, so se kolone na meji skrajšale na cca 100 m, to je čakanje manj kot 1 uro, odvisno pač od vrste tovora. Info je nova, danes sem se vrnil iz Bg.

Drugače pa grem jaz spet v Bg drugi teden, sreda ali četrtek. Če hočeš z menoj, se javi

lp

bv

lepo. jaz sem bil tam lani poleti, se je ful čakalo.

Kar trije dopisovalci, ki se med sabo “dogovarjajo in dogovarjajo” in nic ne dogovorijo, vsi kar brez kontaktnih podatkov, niti maila niti telefonske, seveda iz te moke ni nobenega kruha.

Jaz pa sem resna in bi sla ta ali naslednji mesec v Beograd ali v Novi Sad. Ce me kdo vzame s seboj, seveda krijem stroske. Prav tako ne dam ne telefonske ne maila.

Upam, da kdo odpise )

Zakaj pa ne greš kar sama z vlakom?

Ha ha, ker traja kar celih 12 ur, najbrz zato 🙂

Z avtom pa okrog 5 do 7 v gneci 🙂

manca23 ……. bi zaupala morda še kaj boš doli počela, obisk kakih sorodnikov ali potovanje oz. raziskovanje doli ali kaj drugega, pa morda za koliko časa bi šla?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close