Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Temperature Turčija

Temperature Turčija

A morda kdo ve kakšne temperature so v Turčiji oktobra?

A to sprašujem za konec oktobra (navezovanje na spodnjo temo o jesenskih počitnicah) ?

Če ja, potem mene zanima kam nameravate iti, ker imamo tudi mi željo za jes. počitnice v Turčijo.
Hvala.

Sprašujem za termin od 22.9. do 15.10. V tem času bi šli.

Alanya, hotel Grand Cortez. Ima M Holidays dokaj ugodno.

Pa me zanima kako je vreme, kake temperature lahko pričakujemo, kakšna je temperatura morja?

pokliči vedeževalko vero, bo še najbolj zihr

Začetek oktobra bo zihr še ok. Tam nekje 25 stopinj. Morje bo pa še toplo.

Koliko je točno temp., ti ne znam povedati, smo pa bili lani z dvema majhnima otrokoma v Turčiji prvi teden v oktobru in je bilo še zelo toplo. Tudi morje je bilo toplo ( dosti bolj, ko letos konec junija na Kosu), tako da smo se vsi veselo kopali, sončili.. Skratka super.

Edino kar se ZELO pozna je to, da se zvečer zelo hitro stemni. Že pred 6 uro se je začelo temniti. Ampak ker ni več tiste neznosne vročine, ste lahko po kosilu na plaži ali ob bazenu, zvečer se pa tako greste pripravljat za večerjo :))

Gremo letos spet!!

Hvala za tole. V katerem kraju in hotelu, pa ste bili?

Bili 2x – enkrat v Nashiri ( Joy hotel Nashira) – pri Side, drugič v Magic Life – Watereorld Imperial – Belek.

Oba super!

hvala za info. Tako zgodaj se že temni – kot pri nas ali kaj? Glavno, da so čez dan temperature prijetne.

Smo bili avgusta v tem hotelu. Lep hotel, gosti pa skoraj sami Rusi.

Leta 2007 bili 16.10. v Side,hotel diamond beach,ob 11h dopoldne na soncu 43 stopinj.Zvečer so bile prijetne temperature,morje toplo samo valovito..Bazen ob hotelu pa mrzel,sam je pasalo ker je bilo res vroče.
Takoj bi šla še 1x:):)
Srečno

pravkar smo se vrnili iz Alanye, bilo je tudi do 36 o C, voda pa 29oC – odlično. Tudi stemnilo se ni pred 19.30 uro, tako, da smo bili na plaži vsak dan do 19. ure.

http://www.dmi.gov.tr/deniz/deniz-suyu-sicakligi.aspx

tukaj imaš temperature morja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close