Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice easy jet – točnost letov

easy jet – točnost letov

zanima me še kako je v večini primerov pri easy jet-u s točnostjo letov?

Med sept. 2009 in avg 2010 letela 6x iz Benetk v Pariz ali nazaj. NIKOLI ni bilo brez vsaj enourne zamude. Zadnji let je bil odpovedan in čakati smo morali tri dni na nov let, v hotelu, ki si ne zasluži tega imena.
Tako nesposobni so, da niso bili zmožni oz niso hoteli najti boljše in hitrejše veze za družino z dvema otrokoma pod 5 let in nosečnico, našla sem jo sama (easyjet samo z drugega letališča). Tudi ta let je imel pet ur (!!) zamude; bili smo ujeti na letališču, niso nam ponudili nobene vode, ne hrane ničesar. Nihče od uslužbencev tudi ni imel nobenih točnih informacij – nekateri potniki so imeli pol naprej lete na druge destinacije (14dnevni dopusti, počitnice …) ampak to jih ni brigalo, do zadnjega nismo vedeli a bojo let spet odpovedali ali bodo zmožni zagotoviti letalo in posadko.
ČE MAŠ MOŽNOST RAJE KDORKOLI DRUG KOT EASYJET SO TOTALNI ŠALABAJZERJI, POPOLNOMA NESPOSOBNI IN ŠE IGNORANTSKI DO POTNIKOV.

redno letim do londona iz celovca (ryanair) ali ljubljane (easyjet). resda je easyjet malenkost bližje ampak je pa zato ryanair skoraj vedno občutno cenejši in BOLJ TOČEN. enostavno meni gre na živce, da poleg časa za pot na letališče, čekiranje, čakanje na boarding in za sam let zraven zapravim še dodatno uro ali več, samo za to, ker oni zamujajo.
resda ima ryanair svoje fore, vendar so TOČNI. do sedaj smo zamudili enkrat, ker so morali očistiti sneg iz kril (smo bili že na avionu, pa so to naredili in trajalo je 20min preden smo vzleteli in so se tudi opravičili) in pa enkrat smo pristali v gradcu namesto v celovcu (zaradi močnega deževja) in so nato organizirali prevoz do celovca. sicer je trajalo fuuuul časa, vendar to je višja sila. in takoj so odprli help desk in delili info.čakajočim na potnike. easyjet ima pa pomojem enostavno težave z samo organizacijo in jih vedno malo nese .. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close