Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tasos – koliko časa transfer

Tasos – koliko časa transfer

Lepo prosim, da mi kdo napiše, ki je bil letos na Tasosu z agencijo Palma koliko časa traja da prideš od letališča Brnik do Tasosa. Vem da je polet 1,40 h potem pa trajekt pa avtobus….
podatek potrebujem ker imamo dojenčka (7mesecev) in moram s sabo vzeti hrano, da jo pripravim dovolj.
hvala

moja sodelavka je ravno prišla nazaj, ista agencija – pravi, da je poden….
aha in zastrupila se je s kalamari, tko da mal opreza ne škodi
drugače pa pravi, da je šel cel dan za vožnjo

A na Palmi tega pa ne vejo?

Glede na to da imate dojenčka bi se o transferju morala pozanimati še pred rezervacijo ne pa tik pred odhodom!

en kup neizživetih ljudi, ki rinejo z malimi otroci povsod……

Jaz pa ne morem razumet naslednje !?

Da je ljudem v zadovoljstvo, da prežijo na tem forumu in popljuvajo in kritizirajo vsakega, čigar vprašanje ne ustreza njihovim merilom.

Kaj pa vas briga kam in s kom ljudje hodijo na dopust!?
Kaj vas briga če vlačimo nekateri sabo otroke, drugi pse, mačke, kanarčke…
Vsak ima svoj način življenja in dopustovanja!

Skratka, ljudem pomagamo in svetujemo v situaciji kakršni so!

In nenazadnje, kaj delajo moderatorji ?!

Julija letos sva bila s fantom na Thassosu preko Sončka oz. z agencijo Palma. Nama je bilo super in nimava slabega mnenja ne o Sončku in ne o Palmi. Organizacija Palme je bila čisto ok, brez pripomb. Je pa res, da se mogoče kakovost namestitve razlikuje od hotela do hotela.
Mi smo leteli 1 uro in 20 min do Kavale, nato 15 min z avtobusom do trajekta, s trajektom 30 min in potem pa je odvisno od lokacije hotela na otoku ( cca od 40-45 min). Na otoku je turizem šele v razvoju, plaže, ki so tako prodnate kot peščene so skorajda prazne, morje je prijetno toplo in kristalno čisto.Thassos je prekrasen otok in bistveno cenejši od grških otokov.
Za nazaj smo zaradi gužve v pristanišču ( Grki so pričeli z dopustovanjem) čakali kakšne pol ure preden smo se vkrcali na trajekt, na letališču čakali še kakšno urco in leteli 1 uro in 40 min.

Letos smo obiskali Tasos z avtom in šotorom. Tasos je res prelep.
Kot je napisala Lisa13, je transfer odvisen od kraja bivanja na otoku. Je pa okoli otoka samo nekaj več kot 90 km. Uživajte.

Živjo,

mene pa zanima kako ste se imeli na Tasosu z dojenčkom?

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close