Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice grški otok Thassos

grški otok Thassos

Zanima me, če je že kdo bil na grškem otoku Thassos. Vtisi: morje, plaže, mesta,pokrajina…?

Zanimam se trenutno za studije Tripiti v kraju Limenarija. Jih kdo pozna oz. pozna ta kraj?

Lp

Mi smo se pravkar vrnili. Z eno besedo ODLIČNO. Res je, da je ta otok privlačen za avanturiste, uživaške pare in družine, ki si želijo druženja drug z drugim, za čagatorje ni. Saj je nekaj zabave, ni pa ga za primerjat s Santorinijem, Krfom, Kreto…..in, po moje je prav tako, naj ostane nek raj na zemlji še neokrnjen. Sami smo si izposodili terenca in ga mahnili čez 1200 metrov visoke planine. Čudo narave. Gozd, kateri sega do plaž, na vrhu pa neka pokrajina, podobna Luni ali pa idealna za snemanje Jurasik parka :). našli popolnoma prazno vasico, saj prebivalci delajo v tem času na obali. Malce zastrašujoče, vendar je že delajo kamnite hišice, ki jih bodo tržili v tej samoti, kamen ob kamnu…….

No, se splača videt, doživet, okusit, le, da je ponoven stik z domovino težji, prav zaradi njihove gostoljubnosti, umirjenosti, sieste…….

Mi smo lani taborili na Tasosu v kraju Skala Potamia (Golden beach camping) in se strinjam, da je otok res prelep. Zelo zelen, lepe plaže in stare vasice v notranjosti. Smo obvozili ves otok ampak se nismo ustavili v Limenarii, tako da točno za ta kraj ne morem pomagati. je pa otok res bolj miren, primeren za družinski dopust.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close