Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice z ladjo po slo obali

z ladjo po slo obali

Zanima me, če kdo slučajno ve, kje na SLO obali imajo izlete z ladjo, ki ima prozorno dno tako da je mogoče opazovati morsko dno?

Hvala že vnaprej

Od Pirana do Izole.

Ali mogoče veste katere dni v tednu in ob kateri uri vozi? Mogoče še ceno?

Plovba traja približno eno uro. Vsakih 20 minut se ladja za par minut ustavi in greš v podpalubje pogledat kaj je na dnu slovenskega morja. Dno ladje je prozorno, vendar si tam zelo utesnjen. Kar malo klavstrofobično se počutiš. Še dobro, da so obiski prozornega dna časovno omejeni. Prav dolgo ne zdržiš.
Vidiš sem in tja kakšno ribo, meduze, mulj, vrečke, steklenice, celo kakšno kolo in avtomobilsko gumo…. V Strunjanskem zalivu se pelješ skozi gojišče školjk in potem na krovu nazaj.

Res nič posebnega.

http://www.subaquatic.si/linija

To je tvoje mnenje.Mojim otrokom pa je bilo to nepozabno in enkratno.Kadarkoli zaslišijo besedo “morje” hitijo pripovedovat o tej ladjici.

Moji tudi ne morejo pozabiti kakšno svinjarijo so videli na dnu morja, kako je bil v steklenem podpalubju slab zrak in kako jim je bilo slabo.

Moji tudi ne morejo pozabiti kakšno svinjarijo so videli na dnu morja, kako je bil v steklenem podpalubju slab zrak in kako jim je bilo slabo.[/quote]

Torej dvoje popolnoma različnih mnenj. Nič posebnega za forum.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close