Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pirovac – Hotel Miran

Pirovac – Hotel Miran

Če je bil kdo v tem hotelu bi lepo prosila za mnenje – kakšne so sobe in hrana. Skrbi me ker hotela niso nič prenavljali.

http://www.bonus.si/miran.html

Ta varianta mi je všeč ker imamo 2 otroka (4 leta in dojenčica 5 mesecev) in iščem varianto plaža v neposredni bližini in da je primerna za otroka. Gremo v začetku septembra tako da verjetno tudi gneče ne bo.

Še 1x hvala za kakršnokoli info.

Mi smo se pravkrar vrnili s tega hotela. Bili smo z dvema otrokoma, stara 4 in 3. Otroško posteljico smo kupili doma,ker bi nas tam dobesebno oprali po 6€ na dan. S hotelom boste zadovoljni, če nimate previsokih kriterijev. Zadeve izgledajo malce starinske, banja je res majhna, tako ko si v stoje z otrokom v banji, ga komaj umiješ. Postelje pa so v redu, primerno trde (in nič ne škripajo).
Ob prihodu smo se pritožili, da soba ni pospravljena. Prah je bil po na debelo po omaricah, telefonu in na policah v omari (nič drugače kot v hotelih s 5*), lasje od predhodnikov v predalu. Zadevo so na presenečenje res hitro uredili.

S komarji smo imeli proti koncu, ko se je ogrelo, vse večje težave, na začetku pa praktično nič. Autan komaj kaj pomaga, ker jim že kot kaže že ugaja. Če res nisi na debelo našprican, se zjutraj zbudiš kot bi poležal ježa. Predhodni gosti so komarje zavzeto klofali, takšen je rezultat stenskih fresk.

Še vedno opaziš, da kanalizacijo spuščajo v morje. Tako ob enem delu hotela s kampom opaziš, da imajo počeno cev, kjer se zadeve primerno vohajo.

Še malo plusov:
Odnos zaposlenih je primeren, ustrežljiv.
Parkiranje ni nikakršen problem, ker je hotel nameščen v kampu. Res pa ga moraš obvezno plačati, 4€ na dan. Nekaj parkirišč je celo pokritih z mrežo, tako da imaš možnosti za senco.
Lokacija je mirna, senco tudi najdeš. Ob plaži se lahko sprehodiš proti mestu. Tam dobiš razne prigrizke.
Vsi obroki v hotelu so samopostrežni. Hrana recimo da je okusna, izbira pa res ni velika.Tako lubenica ne bo vedno na voljo za večerjo. Cena pijače ali vode je zasoljena. Tako smo za otroke prinesli pijačo s seboj, mladi prijazni natakar pa je za otroke vedno brez ugovorov prinesel kozarce. Če kakšne hrane zmanjka, jo bodo prinesli. Lahko padeš v gužvo, tako da moraš malce počakati v vrsti.
Plaža ob hotelu je primerna tudi za majhne otroke, ker se počasi poglablja. Zalivček ob hotelu je na zavetrni strani, kar otroke ne bo motilo. Lahko pa se sprehodiš na drugo stran, kjer je voda še bolj mirna.
Hvalijo se z igrali, ki pa rabijo temeljito prenovo. Pogojno je uporabna gugalnica.
Se pa zvečer sprehodite ali še raje zapeljite do mesta, kjer se bodo mali otroci pozabavali.
Kraj Pirovac je lahko dobro izhodišče za obisk drugih lokacij. Tako smo se tudi vozili do Šibenika v naselje Solaris (plačaš samo parking ali pa tudi ne), notri pa je obilica zabeve za otroke (nekaj toboganov je celo brezplačnih). Ali do Zadra (Zaton), kjer so cene za dodatne aktivnosti navite.

Vodo smo drago kupovali v trgovini, ampak naslednjič jo bomo kupili v Sloveniji.

Prahu na debelo po hotelski sobi še nisem doživela, pa sem bila že v hotelih od 2 – 4*. V 5* si pa tega garant ne privoščijo. Očitno v sobi precej časa ni bilo niti gostov, kaj šele snažilke … kar tudi nekaj pove o hotelu.

A v takole se hodite kopat, celo z otroki?

In koliko ste za tole plačali? Ker jaz tud zastonj ne bi šla …

V Zatonu pa res nimaš kam z otrokom ,kaj šele ,da bi se lahko kopali tamali ,bili in sem razočarana in to zelllooo.

Tako zelo slabo se v Pirovcu nismo imeli, da se morda ne bi vrnili še kdaj.

Kar se tiče prahu na policah v omari pa se s tem vedno srečamo. Tako smo letos preživeli tudi 14dni v Turčijo v hotelu Grand Cortez, kjer se hočejo rangirati s 5*. Prahu v omarah niso pospravili, v 14 dneh nam niso posesali sobe! Dodaten stres je kader na recepciji. Kanalizacijske cevi opaziš v morju in nisi ravno prepričan ali lezeš v naravno umazanijo ali kanalizacijsko. Na plaži najdeš injekcijsko iglo. Svoje vtise sem napisal tudi na holidaycheck http://www.holidaycheck.com/detail-reviews_Grand+Cortez+Resort+Spa+Good+hotel+poor+service-ch_hb-id_1955417.html

Prah smo imeli tudi v preteklosti v Turčiji (in to dobrih hotelih), pa v Tuniziji, Grčiji.

Kar pa se tiče kanalizacij, te cevi vidiš vedno in povsod. Tudi na Bernardinu v Portorožu. Pa tudi na Rabu v Loparju, v znamenitem zalivu za otroke. Samo malo pobrskaš v tisto mivko in ti roke cel dan fajn smrdijo. Če pa greš v kak oddaljen zaliv, lahko brez skrbi brskaš v mivko.

Potem imate pa res smolo s hoteli, da v 5* naletite na zaprašene omare in vam 14 dni ne posesajo sobe. No, moram reči, da v 5* res še nisem bila (mogoče res ne brišejo prahu), no, tudi v Turčiji in Tuniziji ne, zato pa v hotelih 2-4* od Grčije do Skandinavije in na Z do Španije in se res ne spomnim, da bi kdaj naletela na prah. Ker če bi, bi si to prav gotovo zapomnila.

In tudi kanalizacijskih cevi se po Grčiji, Italiji, Španiji, Franciji … , po plažah, kjer smo bili, ne spominjam. Mogoče jih pa bolje skrijejo? Ampak tudi smrdelo ni …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close