Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kake imate kaj plane za prihajajoči vikend?

kake imate kaj plane za prihajajoči vikend?

A še greste kam izkoristit zadnji počitniški vikend?

Mi smo predvsem vikende kar dobro izkoristili, tako da glede na vreme, ki kot kaže ne bo najlepše, kaže da bomo tokrat kar doma…

Če vam je kaj do Čarobnega dneva (in gužve), pojdite v nedeljo v arboretum Volčji potok. Drugače pa raje v hribe. Pa gobe menda rastejo na Pokljuki:)

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

NA DOPUST, za 3 tedne

Če v soboto ne bo dež gremo s kolesom v Arburetum, če bo pa padal gremo pa po nove čevlje ;)) pa na pico. Zvečer mam za spečt 2 torti ( najrajši to delam ponoči ko je mir in lahko v miru ustvarjam pa še dobra muska je ;)))
V nedeljo gremo na piknik pa na en sprehod okol gradiškega jezera. Aja, pa pospravljal bomo v soboto.
Komaj čakam vikend, ker se mi bo v službi počasi že sfuzlal 🙁

lp

Mi gremo pa čez vikend na Notranjsko. obiskali pa bomo tudi Postojnsko jamo.

mi gremo pogleda Minimundus, v Avstrijo

Mi imamo v načrtu obisk muzeja novejše zgodovine v LJ. Pozna katera?

Ja….cel vikend v službi.
Kaj čmo, take imamo :)))

lp

Ne sekiraj se, itak bo dva dni dež, pa tako ne bo za nikamor.

Tudi jaz, otroci (10, 7,6) sami, ker bo mož tudi v službi.

Priprave na novo šolsko leto.
Aktiv, urejanje projektne dokumentacije, priprava novih dnevnikov, portfoliev otrok, osebnih map…..

Mi mamo babji vikend na morju!

Hehe, mi smo pripravili vse stvari za novo šolsko leto že ob koncu preteklega. Samo torbo smo še kupili kasneje. Zdaj mirno čakamo na začetek novega šolskega leta, 100% pripravljeni. Tudi oblačila so presortirana 🙂

Jutri gremo v kopališče, v soboto bomo imeli kino dan, v nedeljo bomo lenarili, ponedeljek in torek sledi potepanje po Avstriji… v sredo pa je tako ali tako že pouk… po pouku pa sledi kopališče 😀

smo izkoristili prejšenjega.
ta vikend je mož on call in tudi fizično en dan v službi ( upam, da res samo en dan )

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close