Najdi forum

najem avtodoma

ali katera ve, koliko pride najem avtodoma v primerjavi z najemom počitniške hiške?
V začetku poletja razmišljamo o toplicah kakšne 3 dni – in sem razmišljala, da bi namesto apartmaja najeli avtodom. Se to cenovno splača?

Kar si včeraj prišparala, bi danes že pognala?

pomoje ne
najem je ene 70 -90€ odvisno od sezone in to je le spanje pol pa + kamp plačaš več kot za avto + hrana + vstop v bazene

verjet te draži pride kot hotel

Avtodom v predsezoni lahko najameš že za 60€ na dan, ima poseben čar , da če ti kje ni všeč se premakneš naprej , cenovno porabiš malo več a , če gledaš za počitnice sprostitev,… se pač ne boš obesila na 50€, kajne!

Jaz sem za avtodom , seveda tudi za hotel ampak ta je v drugi vrsti,…

mi ga oddajamo za 70-90 €

pupa, oglasi se mi na moj mail v profilu, prosim!

Pupa, jaz ga iščem za začetek avgusta. Če ste interesenti, mi prosim piši na mejl.

Hvala in lep dan

"I dont care about money, but they are good for my nerves" -Ingmar Bergman

Halooo, pa kje živite ljudje? Ženska bi rada avtodom POLETI, takrat pa so cene okrog 120 € na dan.

Je pa treba razumet filozofijo avtodomarstva…no, jaz še študiram 🙂

Elaine, ne danes, šele poleti! Vidim, da si na tekočem 🙂
Da te ne bo preveč skrbelo za moje prihranke, naj ti še zaupam, da bo to šlo iz moževega žepa 🙂

ah ja … od 70-90. tut v sezoni (si že slišal/a za konkurenco?)

Pozdravljene,

po dveh letih so se cene že nekoliko spustile za dnevni najem avtodoma.

Za vse začetnike oz. tiste, ki še razmišljate o avtodomu na našem portalu “toplo” priporočamo najprej vikend paket od petka do nedelje in to v času nizke sezone. Najlepši meseci so vsekakor oktober, marec in april.

Viken paket z novim avtodomom Vas bo stal okoli 330€ z DDV. Kakšno leto starejši pa za 250€ z DDV.

V tem kratkem času boste ugotovili, ali vas je tak način potovanja navdušil… Kaj hitro se boste znašli z rokovanjem opreme v avtodomu, ki je ni malo. Za daljši najem si boste lažje predstavljali, kakšno postavitev boste potrebovali, če vzamete s seboj še tasta in taščo – potrebujeta svojo zakonsko posteljo.
Družine z otroki si bodo izbrale notranjo postavitev avtodoma s pogradi.

Ob vsakem najemu je potrebno deponirati varščino, odvisno od vrednosti avtodoma. Varščine se gibljejo tam med 400 in 800€. Ko se vrnete z izleta z avtodomom, takim kot ste ga prevzeli, se Vam varščina enostavno vrne.

Predlagam, da se skorajžite in poskusite….

Pa veliko lepega na poti Vam želim. AvtoBivak.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close