Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice povabilo na dopust Tajska Phuket

povabilo na dopust Tajska Phuket

Iščem sopotnico za dopust,destinacija Tajska Phuket nekje oktobra,novembra za okoli 15 dni odvisno od cene leta in destinacije.
žaželjeno je da je tam nekje do 38 let,sam jih imam 38,sem iz Maribora.

Če je katera zainteresirana naj se javi.

to bi bilo suuuuper…piši prosim na novakmojca322@gmail.com…hvala

Živjo Dany123!

Že nekaj časa razmišljam ravno o počitnicah nekje na tajskem ali pa Sri Lanka če še vedno pride v poštev, in iščeš družbo, se oglasi na mail:

avirant1@gmail.com

stara sem 33 let, obožujem lepe plaže, skrivnostne otočke, tuje kulture in seveda pravo uživanje 🙂

lep pozdrav!

alenka

živjo
tudi mene že nekaj časa vleče tja, zato me zanima če potrebujete kako družbo, jaz sem takoj za…glede časa pa, od 1.11-7.11 ne morem, drugače pa… če vas zanima mi sporočite
lp
gape

Iščem sopotnico, sopotnike za potovanje po Kubi ali Tajski.
jurij.muc@siol.net

EJ, JURIJ ZA KOLIKO DNI PA? ALI ŽE IMAŠ FIKSNO IZBRANI DESTINACIJI? KATERI TERMIN ŽE IMAŠ? KAKO MISLIŠ POTOVATI…SPANJE V HOTELIH ALI BOLJ ŠTUDENTSKA VARIANTA…NAPIŠI……MOGOČE SE DA KAJ DOGOVORITI…..MOŽNO, DA GREDO ŠE KAKŠNI PRIJATELJI ZRAVEN….ODVISNO OD DNI IN TERMINA….STARA SEM 43.

Tudi mene zanima obisk kake azijske države v terminu oktober-december 2010 za kakih 10-25 dni.

Kolko vidim v tej temi je kar interes za tako varjanto.

Mislim, da bi blo dosti bolj fajn, če bi šli kot kaka grupa 4-15 ljudi kot pa samo 2 (pa četudi se večina ne bi poznali med sabo – itak je najpomembnejša dobra volja).

A ima kdo od teh, ki ste odgovorili v tej temi, že izkušnje s potovanjem po Tajski?

Predvsem me zanima nasvet glede cepljenja, ker določena cepiva se morajo vzeti 2x pred odhodom (prvič že kakih 1-1.5 mescev pred odhodom).
To bi pomenilo cepljenje v sep 2010.

Jacko kaj se tiče popraševanja je kar dosti.
Jaz sem že enktar bil na Tajskem konkretno v Bankoku.
Kaj se pa tiče cepljenja pa nerabiš nič,ni to nobena rizična država.
Daj me kontaktiraj na email:vrocaa@gmail.com
ali pa pusti svojega

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close