Najdi forum

Tunizija

Pozdravljeni ljubitelji Mediterana! 😉
Zanima me, kateri hotel je boljši za mlad par (23 let): El Mouradi club Selima ali pa El Mouradi club Menzel…
Ker se s fantom odločava, če bi se podala na djerbo ali pa v Port el Kantaoui, bi vaše mnenje bilo dobrodošlo.

Od teh dveh hotelov imaš par strani napisanega na sosednjem forumu. Pri nobenem dol ne padeš. Bila v njihovi verigi 4 in 5 zvezdic. Še to je komaj sprejemljivo. V 3 (club selima) sploh ne bi šla.

samo glede zvezdic.

ko sva sla z mozem tja kot par brez otrok, zaljubljena in radovedna, sva sla za 14 dni v tri zvezdice. itak da je to tako kot dve ali pa se to ne celi pri nas. ampak naju ni motilo. cisto je bilo, hrana tak tak. ampak nama je bilo super fajn. obredla sva clo Djerbo, nekaj na svojo roko in bukirala vse izlete, ki jih je ponujala agencija. fajn sva se imela.

z dvema majhnima otrokoma pa pride v postev hotel 4+, AI. na ziher varianto, za 1 teden. brez fakultativnih izletov (sta se premajhna). super.

mi gremo oktobra z dvema majhnima v 4 zvezdice hotel Vincci djerba resort. z

Ali se je kdo pred kratkim vrnil iz tega hotela?? Pri agencijah je zelo ugoden, ampak ko gledam slike na hollidaycheck vidim na plaži ogromne kupe trave in ravno to me odvrne od tega hotela. Zato me zanima,kako je zdaj v tem letnem času (avgust)…če je še vedno toliko trave(v morju) in ali jo res redno čistijo??..ker mi je na dopustu izredno pomembna plaža in me bazeni ne zanimajo.

Hvala

Lp lahko ti povem za hotel el mouradi club selima..lansko leto smo bili fulll zadovoljni hrana zelo dobra plaža tudi, ker smo bili v terminu konec junija začetek julija,sem pa videla na holidaycheku da je bila trava na plaži zgleda da je to bilo pozneje kot naš termemin…v selimi so bungalovčki lepo za sprehod…kar se pa tiče pred lani smo bili v el mouradi el menzah v jasmin hammamet plaža ni bila čista hrana je super na sploh v el mouradijevih hotelih je hrana zelo dobra….jaz osebno se bi odločila za selimo..tudi letos smo imeli v načrtih selimo je pa bila cena dosti dražja kot lani zato smo se odločili za egipt..upam da sem kaj pomagala lp gastja

Smo bili 14 dni in bili zelo zadovoljni z čistočo in hrano. Do plaže pelje vlakec ali pa si zaradi otrok privoščiš konjička – ta je za plačat.

Seveda tudi peš ni ne vem kako daleč.

Plaže je lepa mivka. Travo redno čistijo, se pa zgodi da jo veter kar hitro lahko nanosi.

Nina, za kateri hotel te zanima plaža? Če misliš na menzel, sem bila tam lani konec avgusta. Plaža je super, morje toplo, čisto, mivka. Tisti kupi trave, ki jo potegnejo iz morja, je odložena na enem koncu plaže. Ker je plaža izredno dolga in ni gužve, tiste trave še opazila ne boš. Je pa bolje, da je tam kot v morju.

Na Djerbi trave ne čisti nihče (oz. jo le dajajo na kup) – ne glede na hotel. Trave je res veliko. Tako da če želiš lepo plažo Djerba ni prava stvar. So pa počitnice na Djerbi fajn za en teden če kombiniraš nekaj dni poleževanja in nekaj dni za izlete po otoku in v puščavo.

Tudi jaz osvetujem 3* hotel v Tuniziji. Sva bla 2007 pa najdeš v sobi od ščurkov do mravelj, do ne vem kake golazni še vse. Je pa res boljše potem, ko pustiš sobarici kakih 10 dinarjev na omarici. Tko da tam se z napitninami veliko reši…

Tudi tukaj kar nekaj pripomb, bili že večkrat tudi v 3 zvezdicah, pa vedno zelo OK, tudi glede čistoče, hrane itd.
O tistih kar 10. dinarjih pa, če položiš na vzglavnik npr. vsak drugi dan 1 dinar naj bi bile te sobarice več kot zadovoljne !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close