Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Robinzonski turizem – Hiša na samem

Robinzonski turizem – Hiša na samem

Pozdravljeni.
Iščem hišo na samem za drugo leto, robinzonska varijanta, otok med Zadrom in Šibenikom. Do zdaj smo dopustovali na otoku Silba, 10 let. Zelo nam je všeč, ne zamenjam za nič, ampak vseeno bi poskusili še kje drugje. (Silba – ni prometa, mir, čisto morje, …)
Ali kdo ve in ima izkušnje, in mi lahko pošlje stik z lastnikom in kakšno lastno sliko namestitve, okolice,… Želim pa si (Na samem, obala proti zahodu, največ 30 metrov do obale ali manj, po možnosti brez avtomobila, lahko brez elektrike, tudi voda je dovolj štirna). Upam da nisem preveč zahteven. Zanima me tudi cena, smo pa 4-je, dva odrasla in dva otroka.

LP Jožko

ZDRAVO,

poznam človeka na otoku Brač-u, ki ima Robinzonski turizem. Bila sem osebno tam. Je na samem,tekoča voda, elektrike ni, zelo lep razgled, ima svojo privat obalo,morje je zelo čisto,ni z avtom dostopno. Gazda je super prijazen ime mu je Frane Martinić (bivši kapetan ladje). Oddaja tudi v samem mestu Pučišča-aparmaje( Villa Rosina), po želji tudi naredi za svoje goste fish-piknik. Cene so zelo ugodne.

Frane Martinić
“Villa Rosina”
Robinzonski turizem ima u Praprotni

Apartmani Pučišća, otok Brač – Privatni smještaj Pučišća
http://www.bracinfo.com/hr/pucisca/apartmani-pucisca.htm

On pride z avtom do tja! Frane je pa itak car! Mi smo tudi hodili k njemu v app.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close