Rimini. mirabilandia – izkušnje, prosim za nasvet!
Živjo,
prosim tiste, ki ste že bile v Mirabilandii, za kakršenkoli uporaben nasvet. Kje bivati (lido di Savio, Milano marittima ipd) ali kar Rimini (čeprav je bolj oddaljen). Nagibam se za Rimini, je več ponudbe, boljši hoteli, ceneje, edino kar me moti je oddaljenost do parka.
Kaj pravite? Se splača bivati v Riminiju? Kako je zvečer na ulicah? Je bolje kje drugje, v manjših mestecih ob morju, kje?
Mirabilandia. Če kupim kombinirano karto z Mirabilandio Beach, ali so te vodne atrakcije znotraj parka? Se istiočasno (isti dan) lahko zabavam na raznih atrakcijah in v vodnem svetu? Ali je to ločeno in moram ven iz mirabilandie?
Pot do dol. Je bolje avtocesta ali ob morju?
Ufglavnem, karkoli. Je še kaj za pogledat v bližini od Riminija do Ravenne? Kaj je še lepega, mesta, parki, akvariji, karkoli.
Hvala lepa za nasvete in lp!
Najprej se odločite kdaj greste. Avgusta ne priporočam.
Mi smo najeli mobilno hiško v kampu v bližini Ravenne. Potem pa smo hodili okrog. Za Mirabilandijo smo si vzeli 2 dni, potem je še zelo zanimiv Oltramare, pregledali smo vse muzeje v Ravenni, pa Fiabilandia, San Marino.
Na relaciji med Ravenno in Riminijem je kakšnih 7 zabaviščnih parkov. V glavnem mi smo bili tam 10 dni pa nismo vsega obdelali.
Šli smo pa do Benetk po avtocesti, potem pa ob morju.
Za Rimini glede bivanja pa ne vem.
Mirabilandia beach je znotraj parka – mi smo zlahk na plaži preživeli cel dan, je pa gužva na toboganih, ampak je splača počakat:) En dan smo preživeli v parku, naslednji dan na njihovi plaži, zvečer smo šli še na nekaj atrakcij v parku – na tiste, ki so nam bile najboljše.
Je pa v Mirabilandii kino brezveze, v Gardalandu je precej boljši, dobra je Niagara (ali je Atlantida?), odlično smo se zabavali na Raratongi – tam smo se streljali z vodnimi pištolami, na e-speed al karkoli je tista formula nismo šli, saj je bil meni grozljiv pogled na vse lupinge, pa še čakalo se je uro in pol.
Forum je zaprt za komentiranje.