za en teden bi nekam pobegnila
konec septembra-začetek avgusta, pa bi rabla družbo. Šla bi pa pogledat mogoče Škotsko ali Irsko. Imaš ti kak predlog?
Pred tremi leti sem šla sama na Irsko in sem se imela super. Preko neta sem plačala letalsko karto in na http://www.hostelz.com rezervirala sobo v hostlu za 2 noči, potem pa na slepo. In se mi je čisto dobro obneslo. V Dublinu sem bila 2 dni, potem pa sem kupila tedensko avtobusno karto, kjer imaš 5 dolgih voženj in popuste na izletih. Potovala sem iz Dublina v Killkerny tam sem našla luškan hostel in ostala 2 dni, potem pa v Galaway pa zopet 2 noči, od tam sem šla klife pogledat in pa v Connamera (če imaš tedensko avt. kato imaš 30% popusta in to se pozna) od tam pa na letalo. Malo moraš pazit, ker Ircem čas ne pomeni popolnoma nič, da ne zamudiš letala. Drgače so pa zelo prijazni in pripravljeni pomagati. Imej s sabo hrano, ker je tam zanič in draga. V hostlih si lahko tam sama kuhaš, pa še prijetno družbo spoznaš, kjer dobiš zelo veliko koristnih informacij. Na Irskem nisi nikoli sama, vedno najdeš nasmejane in ustrežljive ljudi. Imela pa sem smolo z vremenom, ker je vsak dan padal dež. Tja se gre v juliju, zaradi vremena.
Irska, hvala za izčrpen opis – si me čisto navdušila, mene nič ne moti slabo vreme, bom še razmislila.
Zigec,figec: bežim sama pred samo. Ne veš kak je ženski, ko dopolno 30, pa je v glavi malo premakne 😀 kriza, ko ugotoviš kolko si star in kolko si v tem času ustvaril. Malo me je začela panika grabit 🙂
Morm it malo raziskovat, nekaj za svojo dušo, to, kar me veseli delat 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.