Nekaj začetniških vprašanj
Na krstni nekajdnevni avtodom izlet se odpravljamo poleti.
Seveda se pojavlja nekaj vprašanj:
1. Kako v praksi izgleda izpust odpadne vode?
2. Elektrika – je potrebno imeti kabel s seboj?
3. Kolesa na prtljažniku zadaj – zadeva je precej dolga – je potrebno imeti kakšno tablo (kot tovornjak s hlodi)? Če da, potem jo verjetno pritrdite kar z vrvjo, ali pa ima mogoče prtljažnik predvideno kakšno mesto za pritrditev?
4. Stranišče – precej ljudi svetuje, da naj tistega stranišča raje ne uporabljamo, ker je preveč dela z njim. Kako izkušeni mački ravnate v praksi?
5. Sklepam, da je vožnja za mulce precej neudobna – vsaj tako sodim po ogledu klopi, kjer sedijo med vožnjo. Kakšne so vaše izkušnje? Klop je namreč absolutno preveč pokončna za daljše sedenje. Pa še malo se vidi ven …
6. Kako je z ustavljanjem kje ob kakšnem jezeru ali kakšni drugi točki? Sklepam, da so avtodomarji bolj kot ne nezaželeni (zaradi nerodnosti parkiranja …).
Skratka – kar nekako pogrešam nasvete za popolne laike … lahko tudi v angleščini ali nemščini. Lep pozdrav, Iztok
Sicer sem avtodom vedno najela, ampak nekatere stvari držijo ne glede na lastništvo:
1. brez problema. Kampi imajo določena mesta, avtodom pa cev, po kateri spustiš odplake. Najprej WC, potem kuhinjske. tam običajno tudi spet napolniš pitno vodo – rabiš cev!
2. da. tako kot za vodo in izpust odplak.
4. uporabljala brez problema – ni smrdelo in ni se prehitro polnilo – je pa res, da sva za večje potrebe in čez dan raje šla na javni wc in tega pa uporabljala ponoči.
6. po ZDA in Avstraliji so povsod urejena tudi parkirišča za avtodome, za Evropo pa ne vem, a glede na to kje vse in koliko jih vidim, zagotovo niso nezaželjeni. Midva sva imela probleme le, če sva zašla preveč v središče kakšnega mesta z ozkimi ulicami ali skušala parkirati tam, kjer ni bilo namenjeno avtodomom.
Nekaj izkušenj z avtodomom sem si v zadnjih letih pridobil, prav dobro pa razumem tudi tebe. Moj prvi najem je izgledal tako, da mi je najemnik od daleč pokazal nekaj gumbov, natrosil informacije in me z izpraznjenim akumulatorjem poslal na kratke počitnice. Dobro, da smo potovali v tople kraje in gretje ni bilo potrebno, saj elektrike še za osvetlitev ni bilo dovolj.
Danes je situacija nekoliko drugačna. Vzemi si čas, ko boš izbiral avtodom. Vsi osnovni priključki bi morali biti zraven (električni kabel, različni priključki za razne električne sisteme, cev za vodo, verjetno še kaj). Če je akumulator v redu, boš poleti zdržal nekaj dni tudi brez priključka na elektriko, še posebej, če boš v gibanju.
Pri zaustavljanju in parkiranju pa v prvi vrsti upoštevaj to, da se kritično vprašaš, če bi ti na tem mestu prenesel vozilo. Nato premisli, kako bodo parkirali osebni avtomobili; nehote (ali pa tudi ne) te bodo vozniki z osebnimi vozili lahko zaparkirali, ti z veliko gajbo pogosto ne prideš skozi prostore, ko se avto še izmuzne. Predvsem pa razmisli, kako je z varnostjo. Ko ti ponoči začno hoditi okrog vozila, je noč zelo dolga. V tujini so kar pogosta parkirišča za avtodome, ki so označena, obstaja pa tudi seznam teh prostorov. Veliko prostorov je opremljenih, da lahko legalno opraviš izpust vode in WC-ja. Nekateri so plačljivi, nekateri ne, dobro je, da si na avtomatih vedno vzameš listek, ker redarji res hodijo okrog preverjat, če so listki na vozilih.
Iz lastnih izkušenj vem, da je pred prvo turo z avtodomom veliko vprašanj, ki so starim mačkom povsem jasna, novincem pa lahko to zagreni dopust. Z nekaterimi avtodomarji sem se že pogovarjal, če obstajajo plačljive inštrukcije, pa pravijo, da so bili poiskusi in ni bilo odziva. Vseeno, če bi potreboval kakšne bolj poglobljene inštrukcije in ti ni žal dati za pivo, mi pošlji mail na skolesom@gmail.com, pa lahko še praktično rečeva kakšno več na temo avtodoma. Preživel sem že tudi dopust v Albaniji, zato čisto zelen nisem več.
Na hitro…
1. Zapelješ avto nad kanal, tako da je izpust čim bolj točno nad luknjo – in odpreš ventil. Če v tanku ni kakšnih kemikalij (npr. od pomivanja) – in imaš le malo odpadne vode – lahko to narediš tudi kje ob robu parkinga ali celo ob cesti.
2. Ja. Pa tudi različne priključke.
3. Ja. Tablo najbolj enostavno pripneš s pajki (guma s kavlji)
4. Ni toliko dela. Kar uporabljajte. Pa ne zabašite s kilami papirja, sicer boš imel “zabavo” pri praznjenju…
5. Načeloma je res bolj neudobno za vožnjo, je pa odvisno od tipa. Npr, integrirci so tu boljši. Planiraj tako, d aveč voziš, ko mulci spijo.
6. Odvisno od države. Npr. v AVstriji je to načeloma prepovedano, razen kjer je izrecno dovoljeno. V Slo tudi, na Hrvaškem še posebej.
V IT ponavadi ni problema, v FR sploh ne, itd.
Hmmm… bi rekel da si tule slabo naletela, ali pa slabo razumela.
Govorim o odpadni “vodi“, ne o izpustih WCja. Kjer – BTW – tudi ni nujno vedno imeti kemikalij.
Na parkiriščih, ob robovih. so ponavadi kanali. In res ne vidim nobenega problema, če vodo spustim tam. To počnemo podobno s prijatelji iz Francije in Nemčije, po celi Evropi – in je povsod tretirano kot normalna stvar.
Seveda pa res govorim o vodi, brez kemikalij. Npr voda za splakovanje, ostanki od umivanja, brisanja, itd.
Bi lahko prosim razložila zakaj (oz. kako) naj bi to bilo neprijazno do narave?
He, he… kar dober point, priznam.
Seveda gre tudi nekaj malega pripomočkov – le da “eko” verzije, ki naj bi bile razgradljive. Pa poudarek je na “malo”.
Hja… obstajamo tudi taki čudni tiči, ki zaenkrat še znamo živet brez veliko kemikalij. Pravzaprav upam, da nas bo čedalje več in ne bomo počasi zastrupili celega planeta…
Hvala za odgovore.
Vmes sem staknil poškodbo in se nisem vključil.
Glede na to, da gremo le za slab teden in bomo prenočevali v kampih, mislim, da ne bi smelo biti težav. Gremo pa z dvem avtodomoma (dve družini).
Sitno je to, da avtodom dobimo šele proti večeru, zjutraj pa kmalu gremo. Torej skoraj ne bo časa za (pre)potrebno spoznavanje hiše na kolesih. Ampak – bo že, saj gremo na dopust.
Očitno bo treba kupiti še tisto tablo za kolesa zadaj, ker je menda pri obeh avtodomih ni. Je kakšna ugodna varianta?
Kar pogumno. Midva sva svoj prvi avtodom “dvignila” v Sydneyu zjutraj in se kar takoj čez celo mesto – s semaforji in vožnjo po levi strani odpeljala na pot. Prvi dan sva se malo lovila glede širine in dolžine vozila – sploh pri prvem parkiranju, naslednji dan je bilo pa že vse normalno. Sva pa sproti odkrivala, kako kaj deluje. In kako sva se včasih nasmejala sama sebi, zaradi začetniške nevednosti – električni vtikači (za toaster) ne delujejo, če nisi priklopjen na elektriko – hm, čudno – dobro, da so se vedno našle izkušene dobre duše in priskočile na pomoč.
Tako je – kar pogumno.
Glede table – odvisno je v katero državo greste. Predlagam, da preveriš na AMZS, če je tam kamor greste potrebna.
Pa še nekaj, kar tule nismo omenili – pazi na težo!
Pri normalnih avtodomih, ki so vozni z “normalno vozniško” ne smeš preseči teže 3500 kg. V tujini velikokrat tehtajo, in če si čez, so kazni kar hude.
In tele večje kible, ki jih sposojajo, so ponavadi kar težke – tako da ti za prtljago, vodo, hrano, opremo in ljudi ostane lahko le kakšnih 600 kg ali manj – kar je pri 4 ljudeh v avtu dokaj malo.
Pazi tudi na to in malo preračunaj teže. Ne pozabi, da tudi odpadna voda ostane v avtu, dokler je ne spustiš…
Na težo sem že pomislil in upam, da je ne bomo presegli.
Kako pa je z elektriko v avtodomu – ali je notri kakšna 220V vtičnica (pač za takrat, ko si v kampu)?
So sicer potrebni kakšni postopki, ki prideš v kamp in se priključiš na elektriko?
Hudič je, ker si tega ne moreš ogledat prej. Potem pa – če bi bil človek sam, se še ne bi toliko sekiral, ko pa je zraven nekaj (razvajenih) otrok, si pa pod večjim pritiskom 🙂
Vtičnice načeloma so. Vsaj v kopalnici in mogoče kje okrog kuhinje. V resnici odvisno od avtodoma in predvsem od lastnika,če je naredil kakšno izboljšavo/nadgradnjo originalne opreme.
V kampu nič posebnega. Ob prijavi omeniš da potrebuješ elektriko in dobiš ključek od omarice – ali pa gre kdo s teboj, da ti odpre in priključi.
Že prej si pripravi kabel – pa je.
Minilo je kot bi mignil … dobili smo nekaj izkušenj in se znebili šopa bankovcev 🙂
Kratek opis in nekaj fotografij (če še kakšnega začetnika slučajno zanima) je na blogu.
Zivjo!Tudi mi smo zacetniki z avtodomom,in septembra sibamo malo v nemcijo (bodensee).Glede na to da dobimo avtodom v poznih pop urah in bomo krenal takoj me zanima ali kdo ve, ce so oz. kje so kaksni PZAji na poti do munchna oz kasen salzburg,nekje v blizini avtoceste oz. kje se da to pogledat??
Hvala za odgovore
Mi smo zadnjič prenočili na PZA-ju pri termah:
http://www.therme-bad-aibling.de/2007/pages/index-english.php?s=2
Cena je 5 EUR/noč, na PZA-ju tudi odtok, voda in elektrika na kovance.
Mi smo se ravno vrnili s prvega dopusta z AD. Naše mnenje je: AD je zakon. Res je, da smo tudi mi imeli pred potovanjem milijom vprašanj ampak vse se potem nekako logično reši, če pa ne potegne pa vprašaš kakšnega ADomarja (ponavadi so zelo prijazni) ali pa jih opazuješ kako praznijo vodo… Prepotovali smo 6000km v 24 dneh
LP
Forum je zaprt za komentiranje.