Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Petit Palais – Rodos

Hotel Petit Palais – Rodos

Pozdravljeni!

Ali je že kdo bil v hotelu Petit Palais na otoku Rodos? Načrtujem počitnice (2 osebi) v sredini septembra. Zdi se mi, da gre za soliden hotel s 4*, ki se nahaja v mestu Rodos. Na spletu sem sicer našel mnenja, večinoma pozitivna. Nikakor pa ne morem priti do podatka ali ima hotel svoje parkirišče (v agenciji niso vedeli), ker bi rad najel avto za nekaj dni in ne želim imeti problemov z iskanjem parkirnega prostora oz. morebitnim plačevanjem parkirnine.

Spodaj je link do oglasa na Kompasovi strani in uradna stran hotela.

Kompas

Uradna stran hotela

LP

Vem za ene, ki so bili pred par leti v tem hotelu in vem, da so tud rentali avto. Torej so ga nekam parkirali. Ampak parkirišč, kot jih mi poznamo, grški hoteli, kolikor sem jih videla, nimajo. Ljudje več ali manj pridejo z letali. Mi smo bili v hotelu Semiramis, na robu mesta, avto smo pač parkirali nekje na ulici, kjer je hotel. In tako je blo tud na Kreti in Santoriniju.
Brez skrbi, nekje boste že parkirali.
Si pa jaz včasih kakšne take situacije ogledam na google maps – satelistki pogled. Da mal vidiš, kako zgleda okolica.

Hotel nima lastnega parkirišča. Avto sva parkirala v sosednji ulici.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close