Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice koliko tekočine na letalo

koliko tekočine na letalo

Pozdravljeni.
Zanima me, koliko tekočine lahko vzamem z osebno prtljago na letalo. Vem, da je lahko največ 100ml v eni dozi, koliko takih doz pa imaš lahko pri sebi? Je kaka omejitev?
Hvala za odgovor in lp.

ne sme presegati 1 litra, ampak lahko imaš le 1 vrečko s tekočinami na osebo..

Mene pa zanima kje se lahko kupijo vrečke, kakršne zahtevajo za tekočine za na letalo? Saj veste tiste z zapiranjem.

LP

Do sedaj sem vedno tako vrečko dobila na letališčih. Imajo pa jih tudi v večjih prehrambenih trgovinah.

Lp

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

v benetkah se dobijo na letališču v trafiki..če greš pa slučajno v london – na stanstedu jih imajo zastonj, si jih lahko kar nekaj vzameš..

Grem iz Celovca v Frankfurt. 1x sem že šla, samo sem imela še čekirano prtljago in sem vse tekočine dala tja. Zdaj pa imam samo ročno prtljago. Ma se nisem mogla upreti ceni 0,01€ 🙂

:)) vem, kako je to, ko se ne moreš upreti ceni :))) ta vikend sem bila v angliji, jutri na malto, no ja 🙂 sem gledala tudi frankfurt, sam je tale hahn (al neki tazga) kar oddaljen od frankfurta a? sam ok, jst mam za zdaj dovolj, če me spet kaj ne premami seveda..ampak mal počitka moram imet, v začetku februarja spet začnem 🙂 tekočine v kovčku pa niso omejene če jst kaj prav vem ne? jst grem vedno z ročno, marca grem prvič s “tapravim” kufrom..

Sem prebrala ta pogovor o cenah kart, pa me zanima, kje na spletu se gleda za te zelo ugodne cene? So to last minute variante?

Že vnaprej hvala, če mi boste odgovorili

LP

govorili smo o letalski družbi ryanair..cene se gleda na njihovi strani in več ali manj to niso last minute variante..je pač treba spremljat in ko je akcija takoj kupit, da ne zmanjkajo 🙂

O vaia si že nazaj? Kako je bilo na Malti? Se mi splača it?

ja, se splača 🙂 zdaj sem bila že drugič, tokrat je bilo full boljše..najbolj mi je všeč, ko greš s tega mraza tukaj na 25 in še več, pa še voda ima 24 stopinje..tako da vsekakor priporočam oktober za obisk malte..karte pa sem kupila že enkrat junija, glej, da ne boš zamudila variante za 1 eur 🙂 sam neki pa ti moram priznat..tvoj nick mi je tko grozno všeč..komaj čakam poletja, ko se bom (močno upam) potepala kje po irski :))

Mene pa zanima koliko litrov tekočine imaš lahko v kovčku. Konkretno bučno olje in domače žganje. Potujem v Kanado. Mislim vzeti še ajdovo moko. Mi lahko kdo svetuje? Hvala za odgovor!

največ 10 doz po 100 mililitrov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close