Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Laguna – Metajna, Pag

Hotel Laguna – Metajna, Pag

Prijatelji (kateri so že bili) nam za letošnji oddih priporočajo pension Laguna v Metajni na otoku Pagu. Po njihovem pripovedovanju je super, urejeno,čisto, dobro jesti, dostopna pijača, pa tudi gazda je super. Rad se druži z gosti, zabaven organizira kak izlet, ribarjenje, pol se pečejo ribe pa malo se popije….. saj veste. Baje lahko imaš polpesion ali apartmant, kakor ti paše. Apartmanti so baje tudi super – imaš vse not.

Zanimajo me vaše izkušnje s tem hotelom, saj sem malo skeptična, ker ga ne najdem v nobenem katalogu, kljub temu, da hodijo tja sami Slovenci. Nimam glih nekih izkušenj z hoteli saj smo do sedaj hodili v glavnem v sindikalne apartmante, ki jih imamo v Kanegri in Umagu – pa so se otroci naveličali in bi letos radi kam na boljše……….
Hvala za odgovore.

Ne bo ravno odgovor na vprasanje: Metajna je lepo naselje na skrajnem koncu Paske vale; hotela ne poznam; poznam pa eno najlepsih plaz Jadrana, ki je 500m iz Metajne preko malega prevala- Rucica. Sam beli kamen, pesek in modrina. S colnom so dosegljive se nekatere podobne in bolj samotne. Edina pomanjkljivost: ni pa tam skoraj nobenih dreves in s tem naravne sence.

Preveč je “baje, baje” v tvojem sestavku. Na netu pa je bolj malo ustreznih preverjenih zadetkov. Zberi raje kaj lažje preverljivega – še posebej če greste prvič iz sindikalnih kapacitet.

Jaz imam tukaj že rezervirano za letos julija. Komaj čakaaaaaaaaaaam. Mogoče se še vidimo. MI gremo 24. julija.

Jožica, a prijateljem pa ne zaupaš? Bi bolj verjela nepoznanim ljudem s foruma? Kaj, če ti jaz zdajle natrosim kup laži, kako je tam grozno in nemogoče in oh in sploh ni za it?

(PS: apartmant=apartma)

Ko boste prišli vam bo šef (Jure) natrosil veliko obetavnega vas počastil z kakšno travarico, vam obljubil izlete, izposojo čolna, piknike in še marsikaj. Vendar to ostane samo pri obljubah. Ko plačate ste še samo…………
Hrana je za nič, sobe obupne, plaža pred hotelom slaba, je pa gazda kot je napisala Jožica1 v redu – stalno se smehlja je prijazen, vendar samo v cilju da vam izmakne še zadnji kovanec. Mene v Metajni v hotelu Laguna ne vidijo nikoli več – osel gre samo enkrat na led!!!!

Vili tudi moje izkušnje so podobne – ali pa še hujše – Jožica1 ne hodi, upam, da še nisi rezervirala.

V Laguni je super. Hrana je odlična, gostitelji zelo prijazni, tudi sobe so ok, čeprav sem bila do sedaj vedno v apartmaju. Plaža pred hotelom je bolj slaba, imajo pa na plaži ležalnike in senčnike. Malo stran pa je odlična plaža Ručica. Jaz sem bila že kar nekajkrat pri Datkoviću in vedno sem bila zelo zadovoljna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close