Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Biševo VIS

Hotel Biševo VIS

Je kdo že bil? Kakšne so vaše izkušnje? Na Visu še nikoli nisem bila, kaj je značilno za Vis, kakšne so plaže, morje (mivka, skale, prod)?

ooooo vis je bomba, vsaj meni:) mi smo se kopali na plaži pri tem hotelu in meni je všeč..pesek..oz drobni kamenčki:) ima pa tisti del veliko plaž..čisto na koncu je ena prekrasna plaža z kafičem..in tam je blo meni najlepše:)))

Shrek? For you baby, I could be! :)

bila tam prejšnji teden, sicer sem spala v hotelu samo eno noč, ker smo bili druge dneve na ladji in na odprtem morju.

hotel biševo = OK, čist, urejen, hrana korektna, postelje dobre za spat, nekje rang slovenskih 3 zvezdic, skratka, korektno. recepcija urejena, prijazna, zraven v redu lokal (miren, laufa samo čez dan), internet kotiček. plaža ob hotelu lepo urejena, prodnata, dober dostop za otroke, ker je nizka, plitva voda, ki se postopoma poglablja. voda je zelo čista.

sicer pa je hotel biševo v Komiži (na Visu) in Komiža je verjetno najlepše mestece daleč naokoli v južni dalmaciji.

upam, da je bila info v pomoč.

Se strinjam, ko greš enkrat na Vis… Kupi si turistično karto z vrisanimi plažami in jih vse obišči…

Ali je na Visu kakšen camp?

Res je, meni je tudi Komiža prekrasna… Ponavadi sva sicer v apartmaju, očitno pa je tudi hotel OK; je čisto nad plažo, ki je lepa, z lepim dostopom v morje… Na plaži je en lokalček, pa tudi drugače je center čisto blizu.

Mislim, da ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close