Najdi forum

otok ćiovo

Lepo bi prosila tiste, ki poznate omenjeni otok, kateri del na njem je najlepši, mislim predvsem na plažo (da niso prevelike skale pri vhodu v morje), pa senca..skratka iz izkušenj, kateri del ćiova je vam najlepši…predlagajte.

Hvala

Jaz sem bila večkrat na Čiovem.Morje je zelo čisto.Kjer je povezava na Čiovo samo z mostom,smo imeli katastrofalno dolgo kolono in je traaaaaajalo preden si prišel do tja ali pa do Trogirja.Samo Čiovo je zelo strmo do plaže, problem je tudi parkiranje za avtomobil. Plaže so bolj kamnite, razem male uvale, kjer je prod ali droban pesek. V vasi Okrug gornji in Okrug dolnji ,tam je pescena plaza .Tudi Slatine so ok.

Tudi mi razmišljamo, da bi se odpravili proti Trogirju ali pa na otok Čiovo. Kozoroginja ali mogoče veš za kakšne lepe apartmaje blizu morja, oz. da se ne rabimo peljat z avtom do plaže. Lansko leto smo bili v Primoštenu, in nam je bilo zelo všeč, res lepo malo ribiško mesto, blizu do plaže, in še senca, tako, da si lahko ves dan na plaži.

midva sva se lani zagledala v apartma More in se že tudi dogovarjala zanj ampak potem sva se premislila in šla bolj južno. Poguglaj apartma More Čiovo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close