Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Belvedere v Izoli

Belvedere v Izoli

Je bil kdo?
Zanima me, če je bazen ob hotelu?
So ob bazenu ležalniki? So plačljivi ali gratis?
Koliko je do plaže in kakšna je plaža? Ali res vozi hotelski avtobus?
KOliko je do Izole? Portoroža?

Hotel je v bistvu sklop večih hišic (kot bloki) s sobamiv dveh nadstropjih. So ležalniki ob bazenu, gratis vendar jih ni veliko, še manj je sončnikov.
Plaža je 1km hoje po strmemklancu navzdol k morju (in seveda nazaj navkreber) in je v bistvu en pas betona = promenada proti Izoli. Potemje tam še Izolska plaža primerno nagužvana. Res vozi odprt kombi; to ni nek velik avtobus, vendar je kar gužva.
Skratka nič pretresljivega.

…pa vse je v zelo groznem stanju. Hišice umazane, uničene. Plaža bi lahko bila super, če bi se katermu tam dalo malo leno rit premaknit in kaj uredit (wc tam spodaj pod strmim klancem ni, moraš po strmem klancu nazaj…z otroci je to super fajn), osebje (razen ženskega dela strežbe) neprijazno in naveličano vsega… Cena je mislim kar ugodna, samo še tega ni vredno. Ne si it tja dopusta pokvarit. Mi smo šli lani slučajno za par dni, ker je bilo drugje vse polno in se nam v katalogih ni zdelo tak hudo, pa ne bi več.

Hotelski kompleks naj bi bil obnovljen, kako to misliš, da je uničeno in umazano? Pa tudi cena ni nič ugodna.
Kakšna pa je plaža? Skale ali se da normalno priti do vode?

Namestitev nisem jaz izbirala, gre nekako na pol za službeno obveznost v trajanju nekaj dni in bi šli pač vsi, ker bom imela tudi nekaj prostega časa.

Jaz sem lani gledala na njihovi spletni strani in se mi ni zdelo tako slabo…mi smo bili na dopustu v Bovcu in smo hoteli it potem še za par dni na morje. Rezervrala sva sobo za štiri in potem smo dobili katastrofo…sobo oziroma apartma/ sobo. Če ne bi bilo otrok, bi se takoj obrnila in šla domov. Drugih prostih sob za 3 oziroma štiri ni bilo več, cel čas v planinah sta se veselili morja in smo pač ostali dva dni. Sem na koncu napisala pritožbo..imaš nekaj fotografij in si poglej. Mogoče so letos kaj obnavljali, ne vem. Če boste šli, upam, da boste imeli več sreče kot mi.
Lp

O hudo…
Upam res, da bomo imeli več sreče!
Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close