Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje je še mivka razen na Rabu – Rajska plaža?

Kje je še mivka razen na Rabu – Rajska plaža?

Zanima me tam do kvarnerja (vključeno) kje je še na plažah mivka? Moram rezervirat nekaj, pa mora mivka biti nujno če nočem da se mi otrok vsake pet minu postavi na glavo.

Prosim vas za kakšen odgovor da sploh vem kje iskat.

Mene tudi to zanima. MIVKA do Šibenika???
Hvala za odgovore!!!!!!!!!

Zaton, majhne vasice v okolici Zadra – Nin, Ljubač, Vrsi.

Mi jo imamo v Zambratiji čez glavo dovolj.

Na otoku Krku – Šilo

Mivke kukr čš za Savo. :)))

A mora bit nujno Hrvaška?
Mivke imate npr. v Lignanu v Italiji še pa še.
Za moj okus sploh ni primerjave s Hrvaško!
(A ni blo ravno tu na forumu enkrat govora o neki svinjariji, ki jo spuščajo v morje glih pri slavni “Rajski plaži”?)

Sem bila lani v Lignanu par dni. Katastrofa, vsaj meni. Hotel pri hotelu, točno odmerjen kotiček na zabasani plaži pod marelo in na ležalniku, umazano morje in ena miljarda ljudi v morju. Sem prišla bolj živčna nazaj, kot sem šla tja.

Lignano se ne more primerjat s hrvaškimi plažami. Kot pravi tatjana 34, sam hotel, gužva, nobene sence /senca pod marelo ni senca/, voda sploh ni čista /kako bo pri taki gužvi/. Ustavili smo se na poti proti jugu, da se osvežimo, a se nismo;). Nikomur se ni dalo uparkiravat,hodit po soncu v tisto gužvo na plaži in kobacat po tisti nizki umazani vodi.

Predpogoj plaža mora imeti naravno senco (vsaj en del), ne sme biti prenatrpana, 2 človeka na 10m, najboljše je,če je prodnata….pa seveda-čista voda. Vse ostalo je zame mučenje. V gužvo, pod dežnik ne bi peljala otroka tudi če ne vidi morja.

2 človeka na 10m je zame še zmeraj gužva, sori.

Seveda je, to je tako rečeno minimum, da sploh razmišljam, če bi šla. Sicer pa, manj ko je ljudi….na več metrov ko so, boljše je. Hočem reči, da organsko ne prenašam plaž, kjer moraš vzeti klasično brisačo, da se lahko vležeš, ker večje nimaš kam stisnit.

Dugi otok – plaža saharun. Jaz sem bila izven sezone in je bilo sanjsko, baje pa zna biti v sezoni gneča. Ne vem kako je takrat s čistočo. Senca: gozdiček je blizu plaže, če ste dovolj zgodnji, da zasedete mesto… Takrat, ko smo bili mi tam, je bilo treba plažo plačati, kako je zdaj s tem tudi ne vem.

Rajsko, a le v pred in posezoni.

mi smo bili v Lignanu sami na plaži … ja konec aprila 🙂 poleti tam še nisem bila, si ne predstavljam kako je če je samo polovica marel tam zasedenih …. izven sezone je pa super.

sicer pa imaš Italijo celotno Jadransko obalo peščeno in južno od Ancone je res rajsko.

za mivko na Hrvaškem pa ne vem …

Sardinija.

A prod na moru iščeš? Tega tam ni… Prod nastaja v rekah…

Crikvenica

Na Rabu je tudi Supetarska Draga mivkasta; so pa tam apartmajske hiše, vsaka ima svojo lastno plažo, gužve ni, ponavadi imajo tudi kake borovce za naravno senco… res pa je, da so boljše pozicije že vse zasedene…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close