Iščem nekaj podobnega Kanarskim
Hej!
Poletje bo pri nas brez morja, bi pa šli kasneje nekam na toplo. Prosim za kakšen predlog, kje je recimo novembra, decembra lepo, toplo in ne predrago?
Navdušili so nas Kanarski otoki, iščem neko podobno varianto. Najprej sem razmišljala o Zelenortski otokih, iščem še kakšno podobno možnost.
Če je kdo bil kje, kjer je pozimi toplo, imaš kaj za videt… prosim za nasvet!
P.s.: Ni mi toliko pomembno npr. toplo morje, bolj da je kaj za videt…
Še to: Maldivi, Bora bora…so najbrž rajski, ampak so vseeno predragi za naš žep.:)
Hvala!
Hvala obema!
Madeira: Sem že precej slišala o tem otoku, ampak iskreno povedano, bolj malo vem. Sklepam, da so temperature pozimi tam prijetne…
Ja, tudi o Egiptu smo razmišljali – je mogoče bolj fajn, da se gre tja pred poletjem (recimo marec, april) kot jeseni oz. pozimi? Kolegica je bila konec aprila in je bilo že prevroče (35+ stopinj).
Saj bom še sama poiskala informacije o vajinih predlogih! Hvala.
Lep dan.
Jaz sem bila tudi na Madeiri zelo zadovoljna. Precej možnosti je za raziskovanje, jaz sem bila jeseni in je bila prav luštna popestritev deževnih hladnih dni, bilo je prijetno toplo, okrog 20 stopinj. Zadnji dan, ko smo odhajali, sem pri hotelskem bazenu opazila celo napis 25 stopinj.
Tako da – super tudi ob tem času. Krasna ponudba svežega sadja in zelenjave, lepo vreme za potepanje, raziskovanje … Samo v hribih je pa treba paziti, ker se vreme hitro spremeni. Mi smo bili visoko v hribih oblečeni v dolge hlače in jopice/jakne, pol ure pozneje ob morju pa v kratkih hlačah. Res neverjetne temperaturne razlike.
Februarja je bilo v Egiptu krasno. Ravno prav toplo, tam okrog 20-25, voda pa tudi prijetno topla, da smo se lahko kopali v morju. Vmes je sicer en dan malo pihalo, tako, da smo bili tisti dan v ogrevanih bazenih.[/quote]
kakšna pa je temp. morja decembra v egiptu? in kje je bolj toplo, hurgada ali sharm?
Forum je zaprt za komentiranje.