Neverjetno poceni letalske vozovnice iz Londona
Zivim v Londonu, od tukaj Vam lahko posredujem kakrsne koli informacije, ki bi Vam utegnile biti koristne /posljem mestne casopise, revije,…/, Vam rezerviram poceni hotel ali pa posljem letalske vozovnice letalskih druzb,ki jih v Sloveniji se ni.
Nekaj primerov:
Sydney – 800 evrov /dvosmerna vozovnica/
Melbourne – 800 evrov /dvosmerna vozovnica/
Caracas – 550 evrov /dvosmerna vozovnica/
Rio De Janeiro – 650 evrov /dvosmerna vozovnica/
Bueno Aires – 650 evrov /dvosmerna vozovnica/
Mexico City – 550 evrov /dvosmerna vozovnica/
Nairobi – 550 evrov /dvosmerna vozovnica/
Johannesburg – 600 evrov /dvosmerna vozovnica/
Delhi – 500 evrov /dvosmerna vozovnica/
Bangkok – 550 evrov /dvosmerna vozovnica/
Hong Kong – 600 evrov /dvosmerna vozovnica/
Tokyo – 650 evrov /dvosmerna vozovnica/
San Francisco – 500 evrov /enosmerna vozovnica/
Los Angeles – 500 evrov /dvosmerna vozovnica/
New York – 400 evrov /dvosmerna vozovnica/
Poleti so od Londona, do Londona lahko poletite za borih 50 evrov iz Trsta, do vseh evropskih prestolnic lahko poletite iz Trsta preko Londona za okrog 100 evrov.
Multi-Stopovers
London-New York-Mexico City-Los Angeles-Sydney /750 evrov/
London-Buenos Aires-Auckland-Sydney /800 evrov/
Round the world
London-Bangkok-Sydney-Los Angeles-Miami-London /1200 evrov/
itd.
V cene niso vkljucene letalske takse!
Za takojsne informacije me lahko tudi poklicete na tel:00447880931714
Pozdravljen!
S fantom se odpravljava ne kratek izlet v London, in sicer za štiri dni.
Ravnokar sem preko http://www.odklop.com rezervirala dve vstopnici: Celovec-London-Celovec za borih 49.000 sit, poceni, kajne!?
Zdaj pa sem na portalu našla tvoje sporočilo in me zanima, kako bi ti lahko rezerviral kakšen poceni hotel oziroma hostel za naju!
Saj sva brskala malo po netu in iskala hostle, vendar bi rabila eurocard, da bi lahko plačala za rezervacijo in bi si jo morala sposoditi od očeta, ki pa je glede tega malce skeptičen, češ da je nevarno!
Že vnaprej hvala in lepo se imej,
Barbara
Ja, poceni hotelov v Londonu ni, sa pa da dobiti poceni prenocisce v hostlu, najcenejsa varianta bi bila okrog 8£ na osebo, cene so nekoliko nizje, ker ni turisticne sezone. Toda hostel je treba rezervirati kaksen teden vnaprej, na daljavo pa je to mozno le s kreditno kartico. Lahko vama placam hostel /za koliko dni?/ vendar moram imeti neko trdno zagotovilo, da bosta zares prisla. Lahko mi tudi posljeta denar po Western Union, toda za manjsi znesek, bi bila provizija previsoka. Do 100 evrov je provizija 15 evrov.
Rajmund,
tebe je pa sam Bog poslal;) Midva s punco greva konec avgusta v NZ(Nova Zelandija) s tem da potrebujeva karto s stopom v Bangkoku in nekje na vzhodni obali Avstralije. Potem pa se letiva iz Bangkoka v Indijo (to se ponavadi ne da dobiti vkljuceno v tej karti).
Ker bi naju ta karta s taksami vred prisla okoli 300.000SIT,sva se odlocila za stand by variante (da kupis karto na letaliscu kaksno uro pred letom za proste sedeze),kjer bi bila tako popolnoma svobodna kdaj kam letiva,le malo vec negotovosti bi bilo.
Zanima me koliko bi prisla omenjena karta s taksami in stop overji skupaj iz Londona do NZ (povratna 1 leto in v eno smer).
In pa prosil bi te se ce se lahko pozanimas za stand by karte koliko
% od redne cene placas in kaksna je moznost da dobis kak sedez fraj za Bangkok, ali avstralijo ali NZ.
Ze vnaprej najlepsa hvala za vse.
popotniski pozdrav
ur;)s
Tezko je dobiti kaksen sedez prost za relacijo, ki jo omenjas, vsaj od tukaj. Se tezje je pa za dve osebi.
Kakor koli, tu imas se nekaj opcij:
London-Bangkok-Taipei-Sydney /660 eurov-enosmerna/
London-Calcutta-Singapore/surface/Bangkok-Borneo-Australia /700 eurov-enosmerna/
London-Bali-Australia or New Zealand /700 evrov-enosmerna/
Manchester-Bombay/surface/Delhi-Singapore-Melbourne or New Zealand /800 evrov-enosmerna/
London-Bangkok-Saigon/surface/Singapore-Australia-New Zealand /1000 eurov-enosmerna/
Preveri: http://www.roundtheworldflights.com
Nasel bos izjemno ugodne variante
Poceni se da poleteti iz Trsta (TRS), letalska druzba Ryan Air (www.ryanair.com), cene niso vsak dan iste, ce imas cas pocakati, se npr. lahko zelo obrestuje.
Primeri poletov:
Flight FR 169
Sun, 02 Feb 03/ 13:35 Depart Trieste (TRS)
14:40 Arrive London Stansted (STN)
stane npr. 119.99 EUR, enosmerna vozovnica
Flight FR 169
Sat, 08 Feb 03/ 18:10 Depart Trieste (TRS)
19:15 Arrive London Stansted (STN)
stane 39.99 EUR, enosmerna
Flight FR 169
Sat, 15 Feb 03/ 18:10 Depart Trieste (TRS)
19:15 Arrive London Stansted (STN)
stane neverjetno samo 1 EUR, promocijski let najbrz.
1 EUR stane polet tudi 17. in 18. februarja!!
LP, Rajmund
Kak dinarckov ne vem, najcenejsa varianta, ki sem jo uspel izbrskati ta hip /povratna do Dubaja/ je okrog 350 evrckov pa se kaksen dinarcek bos morala primakniti za letaliske takse. Seveda cena ni fiksna, ce bom priden ti morda najdem kaksno bolj ugodno varianto. Pa da se ne izgubis tam V Dubaju.
R.
London House Hotel je nad Hyde parkom. Izvrstna lokacija.
http://www.londonhousehotels.com
Rajmund,
Pogledal sem na stran http://www.roundtheworldflights.com, ki si mi jo predlagal. Tudi pisal sem jim,a nisem dobil nobenega odgovora?
Zanima me morda ce ves, ce se v Londonu obstajajo standby karte (po 11.9. so jih ponekod ukinili)?
Hvala.
lp ur;)s
Forum je zaprt za komentiranje.