Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Plaža v Poreču

Plaža v Poreču

kakšna je? nisem bila še nikoli tam pa potujem ta konc tedna. ali je na katerem predelu Poreča boljša? senca je ali ne?

Poreč-Poreč ali kje v okolici???
Malo bolj precizna glede lokacije bodi, da ti lahko pomogama. Če boš v Poreču mestu je vse skupaj brez sence, na betonu tko da hmmmmpovej kje točno boš :):):):)

Špadiči.

Prehitro oddala;( sem mislila napisat, meni je bilo v Špadičih kul. Samo zadost zgoden si moral bit zarad gužve…

gramo v Materado.

Aha ta hotel je v Zeleni laguni. Tam imaš faj. Veliko zelenja plaža kamnita, malo je prodnatega dela, veliko igrišče kjer se igra odbojka na mivki, tobogani….. ma je kar fajn 🙂 Uživajte!!!!!

Katalena zeznla sem to je v Plavi laguni heheheheheh.
Tudi tam imaš polno zelenja, igriš in plaž……

no mi sicer ne gremo v hotel, ampak apartma, pa vseen upam, da bo plaža ok:)

ja drgač to ni v zeleni al pa plavi laguni…ampak je kr u špadičih…sam je pa supr…kako se je pa tep zdel?

Hotel Materada je v Špadičih pri Poreču. PLaža je čisto na začetku peščena – v enem majhnem zalivčku, naprej pa betonirana in moraš v vodo po lojtri. Hotelsaka plaža zelo urejena, s travo, ležalniki in senčniki, naprej od te plaže pa divja – tudi urejena, pa veliko sence pod borovci.

Jaz sem že bila v poreču za 11 dni. Ampak če vas zanima… Tisto meni ni zgledalo kot PLAŽA ampak kot en kup svinjarije. Noter je bilo polno trave, alg in podobnih nagravžnih stvari. Jaz nobenemu iskreno povedano NE priporočam tja. Slika plaže pa je na tej URL strani:http://www.putovnica.net/files/imagecache/velika/porec-lanterna-plaza-1.jpg%5B/b%5D

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close