Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma/soba za 33€ na dan

apartma/soba za 33€ na dan

Pozdravljene,

Gledam malo ponudbe na netu za najem sobe ali apartmaja na kakem hrvaškem otoku, ki je relativno blizu, pa me zanima, je 33€ na dan v avgustu malo, pošteno ali pretirano?

Zaradi zelo omejenih finančnih sredstev, nama je vse drago ;), pa vseeno.. Pomembno nama je le, da je čisto, mirno in da je v apartmaju tuš in wc.

Ima kdo kak konkreten namig, link?

Bila bi vam hvaležna,
Lep dan še naprej!

to je kar poceni-je pa zelo odvisno kje je to(odaljenost plaže), ali je to soba ,apartma,kako je opremljeno…

ugodno veš.
Tako,da cenej vprašanje če boste dobili.
Glede oddaljenosti in opreme pa ?????
Itak boste več na plaži .
Važno ,da je čisto in da je tekoča voda ,tuš,wc ,elektrika,….
TV pomoje na dopustu pa glih ?

Ce imas omejene finance, potem glej, da ima ta prostor tudi kak sporhet in hladilnik. Ce nima, si pa izracunaj kaj pomeni jesti zunaj in kaj pomeni, ce placas vec za najem in kuhas sama.

po moje zelo ugodno. sem dobila danes ponudbo tučepi, apartma 2+2 in je cena 100 evrov na dan. tolk ne dam, pa če nikoli morja ne vidimo več …

Vsak ima svoje prioritete. In ja- marsikdo ne da 100 EUR na dan za apartma. A potem ne jokajte, da imate slabo pohištvo, da ni blizu morja, da,… Nam veliko pomeni lep, čist apartma, blizu morja, z lepim pogledom, veliko teraso. In za to emo pripravljeni ati tudi 100 EUR (dokler jih lahko damo). Lep dopust!

Ti daš 100€ na dan,
mi pa damo za vse to kar imaš ti 40 € na dan in to je prostorni 3-sobni aprtma na otoku z velko teraso..pogledom na cel zaliv, zraven morja, plaža primerna za majhne otroke, senca in sonce,.opremljen tudi s pralnim strojem… recimo sosednja hiša ima 75 € za manjši apartma :))
Pač vedno se najde zelo ugodne apartmaje.

tko, da nismo vsi pripravljeni 2x peplačat isto stvar he-he-he

Mi lahko prosim na ZS napišeš, kam hodite? Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close