RODOS, Hotel Dionysos
Je kdo preživel počitnice v hotelu Dionysos na Rodosu?
http://www.dionysos-hotel.gr/displayITM1.asp?ITMID=31
Pohvale in pritožbe?
HVALA!
tudi mi smo bili kar nekaj časa nazaj tam, leta 2002. nam je bilo zelo všeč, res super hotel s fajnim bazenom, res okusno hrano. ampak, to je bilo pred skoraj 10. leti. ja, tudi mi se nismo kopali, ker so bili ležalniki dragi, cel dan pa ob vetru in valovitem morju ne bi zdržali. naj te ne moti, da je med hoteli in plažo cesta, je dovolj podhodov in prehodov in sploh ni moteče.
sama Ixia ni nobeneo mesto, le dolga cesta s hoteli. 100 m od hotela je bus postaja do mesta Rodosa in res smo šli kar nekajkrat tja. v Ixiji se ni nič dogajalo, v hotelu pa pač hotelska animacija. Rodos mi je še vedno fenomenalen, v starem delu bi bila lahko vsak večer.
lani smo bili na v Falirakiju, oz. 3 km prej in moram reči, da se je Rodos v 10 letih zelo spremenil, smo bili kar razočarani ali pa smo imeli Rodos za preveč sanjski otok.
O hotelu niti ne bi razpredal, ker se mi žal zdi lokacija zgrešena. Če ste žurerji potem morda ja, čeprav bi vam potem predlagal Faliraki, drugače pa se izognite Ixia v velikem loku. Ralog; piha, piha in še enkrat piha. Tudi cene so nekoliko nižje kot drugod po Rodosu, vendar to ne odtehta slabe lokacije. Za miren dopust in izjemen ambient Kolymbia, Lindos, tudi Faliraki za malo bolj razgibane večere in naprej proti Rodosu. Tudi glavno mesto je zelo prikupno. Skratka vse samo ne Ixia…Sicer pa je izbira otoka Rodos izjemna in otok sodi v špico mojega izbora.
Forum je zaprt za komentiranje.