Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kaj pa kampi v srednji/južni dalmaciji

Kaj pa kampi v srednji/južni dalmaciji

Spodaj je že ena tema o kampih .. ampak mi bi šli bolj južno.

Dve leti smo kampirali (šotor) v Šimunih na Pagu.
Tam je plaža idealna za naše ta male.

Edina pomankljivost je burja, ki če zapiha, si res boggggi v šotoru.

Mogoče zaradi tega, bi letos zamenjali destinacijo.

S katerim kampom v srednji/južni Dlmaciji ste bili zadovoljni?

Hvala!

Primošten-Adria.

Pomota, camp Adriatic:-)))

http://www.camp-adriatic.hr/

Mi hodimo na Pelješac – Antony boy – že nekaj let in smo zadovoljni. Prijeten, urejen terasast kamp, plaža kamenčki, pogled na Korčulo, lep sprehod do vasi Viganj ali Kučište, cerkvica na griču nad kampom za jutranjo rekreacijo. Aha, je pa res, da v glavnem ves čas piha – no ja, vsako popoldne, ker je tam pač raj za surfanje in se mi zdi, da smo eni redkih v kampu, ki ne surfamo. Nam je všeč – je pa res, da je ta dvotedenski dopust namenjen samo poležavanju, igranju z otroki, rekreiranju; tko za raziskovanje mal okol si pa vzamemo en teden junija. In še – kakšne posebne zabave nimaš, ampak po mojem mnenju je otroci tam nekje do desetih let niti ne potrebujejo, če jih starši primerno animirajo, pa tudi družbo si lahko najdejo.

v katerem terminu greste? je kamp zelo zaseden? nazadnje smo bili junija 2007, pa ni bilo žive duše, letos pa gremo v začetku julija, s prikolico. se vidimo? 🙂

Se ne vidimo:( Mi gremo avgusta – 5. al pa 10. – še ne vem. Lani je bilo res polno, smo težko dobili primeren prostor in smo se vmes selili iz ene terase na drugo. Vedno hodimo avgusta, tako da res ne vem kako zgleda julija. Lepo se imejte.

Biograd na moru, kamp Soline.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

“… cerkvica na griču nad kampom za jutranjo rekreacijo…”
pa te zbuja nabijanje zvonov?

Slanica na Murterju

Solitudo v Dubrovniku. Res, res daleč najlepši.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close