Najdi forum

OKOLICA ROVINJA

Sigurno je kakšen izmed vas kapiral v oklici Rovinja. Istro glede kampov bolj malo poznam, ker smo hodili kampirat bolj na jug. Letos pa sva se z možem odločila , da greva na dopust malo bliže. Zelo rada kolesariva oz. kolo nama ja ob morju kar OK, ker sva mobilna in lahko raziskujeva pokrajino in se zapeljeva v kakšen zalivček. Kako je s tem?
Prosim za kakšen nasvet, izkušnjo.
Pa še to, ali je mogoče kdo kampirav v kampu PORTON BIONDI. Nama se zdi zelo poceni. Zadnje dve leti kampirava sma, ker gredo otroci po svoje .

Lani smo bili v Rovinju – Valdaliso. Mi smo bili sicer v hotelu apak zraven je kamp Valdaliso. Velikooooo sence, čisti, novi Wc oz kopalnice. Od Rovinja oddaljeno cca 3-4 km, v mesto vozi ladjica in je res super.
Lp

Tudi mi smo kampirali v Valdalisu. Vse kar piše predhodnica drži. Nam je bilo zelooo všeč.

ALENKAČ nismo kampirali v kampu Porton biondi,smo si pa ga šli pogledat lani pred odločitvijo kam na morje.Kamp je zelo lep,senčen,sanitarije čiste,vse naj,naj in bi se sto procentno odločila za preživet dopust tam,a ima samo eno napako.Nima lastne plaže.Med kampom in plažo poteka magistralna cesta.Plaža je tudi vredu,z izjemo če zahtevaš senco,ker le te ni niti na najmanjšem koščku.
Predlagam,da se eno nedeljo odpeljete do Rovinja,saj ni tako daleč in se odločite.Je pa ravno na račun opisanega problemčka verjetno tako poceni.Če nebi imela tako micenih otrok,bi se ziher odločila za kampirat pri njih.

Pozdravljeni,mi imamo kamp prikolici v Rabcu kamp Oliva,veliko možnosti kolesarjenja in tudi veliko raznih dogotkov.Imamo kar nekaj sosedov ki redno kolesarija vsako jutro vključno z mojim.Kamp čudovit,urejen,sosedi prijazni(večji del pavšalisti).Res da smo na drugi strani Istre ampak je lepo.Na željo pošljem tudi slikce na vaš mel za boljšo predstavo.Drugače pa tudi oddajamo samo je prosto samo še od 27.06 do 09.07 in od 29.08 dalje.LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close