FKK ob Kolpi ali Soči
A zdej bomo še ob Soči kosmate riti gledal?
Občutek imam, da je med nudisti kar precej ekhibicionistov, saj ne iščejo skritih kotičkov, pač pa se vedno nastavijo tako, da se jih nekako vidi (če se postaviš 50 m od glavne plaže to za mene še ni skrit kotiček).
Iz mojih izkušenj lahko povem, da je nudizem ob Soči nezaželjen in je v preteklosti že povzročil precej razburjenja, o tem se je celo pisalo v Delu.
Nič nimam proti nudizmu, moti me edino to, da nekateri nudisti posiljujejo “oblečene” s svojo goloto.
V soboto sem bila priča dogodku, ki me je pošteno razjezil. Veselo sem se hladila v prečudoviti Soči (na kopališču) ko so prišle tri punce vsaka s svojo stekleničko šampona in gela za tuširanje, se slekle do golega zabredle v Sočo in se veselo šamponirale ter splakovale v reko, nato pa opravile še britje na vseh možnih delih telesa. Od jeze kar nisem vedela kaj bi naredila. Do kopanja mi seveda ni bilo več, jezno sem odšla ven z vode. Nekateri res znajo skrbeti za naravo.
Glede nudizma pa- na kopališčih me moti. Sploh če sta gola dva ki sta par in kmalu pozabita, da so okoli njiju ljudje in se nedolžno poležavanje na plaži spremeni v kaj drugega. No, nekaj takega sem doživela ob Soči to soboto, ko sta fant in dekle vpričo vseh ki smo bili tam (vključno z otroci) skoraj sexala.
Malo v razmislek!
Pa VARUJTE NARAVO!!!
Vidim da so komentarji v tej temi že leta stari toda xy je imel probleme z gledanjem kosmatih riti na 50 metrov in PetraS je napisala, da sta dva “skoraj seksala”
Res se moram od srca nasmejati.
xy zavidam ti tvoj vid, morda bi se lahko prijavil pri NASI da te zaposlijo za rezervo, če jim bo teleskop Houble odpovedal.
PetraS pol praviš, da je skoraj bilo,… ampak ni bilo kaj ne? Morda si imela prevelika pričakovanja da boš kaj lahko videla, pa sta te nageca razočarala.
Na Kolpi je kar nekaj kampov, npr. kampa sta v Dolu in Adlešičih, kjer se da kopati brez kopalk, če se sprehodiš ob toku navzgor ali navzod. FKK kampa na Kolpi uradno ni, Kolpa pa tudi v poletnih mesecih ni tako obljudena, da se ne bi dalo najti prostora, kjer se da poležavat brez odvečnih cunjic.
Jaz sem dolga leta hodil na počitnice na Kolpo in nisem imel kopalk, pa sem se vedno dodobra načofotal. Res pa je, da nisem doživel, da bi se tri zala dekleta ne daleč od mene opijala s šampanjcem in se brila tampo intimnih delih. Res groza, podobno kot tisto iz bulmastifi, če ne še huje, packe, se vam ne zdi?
.
Dobri prostori za kopanje so pri Radencih, Damlju, ter med Vinico in Adlešiči. Nižje ko greš, bolj čista je voda.
Kolpa pa je primerna za kopanje tja do Gribelj.
www.nomad2000.si
Forum je zaprt za komentiranje.