Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp v makarski kateri?

kamp v makarski kateri?

primeren za otroke in da je lepo urejen?
vsem hvala in lp

Od Splita do Makarske je bil lani najboljši kamp Galeb v Omišu. Kolikor toliko sence, WC so bili solidno počiščeni, plaža samo mivka.

Za otroke malo otr. igrišča, mini klub (ki ni deloval???) in 15 min. mini disca zvečer. Imajo tudi trampoline. Do mesta Omiš je peš cca 10 min., kjer pa imajo zelo velik lunapark. Pa tudi samo mestece je luštno. Iz kampa vsak dan vozi vlakec ob reki Cetini.

Po pripovedovanju prijateljev, ki smo jih lani v tem kampu srečali, so se najprej napotili v Makarsko, tam iskali primeren kamp, vendar ga niso našli. Obrnili so se nazaj proti Splitu in pristali v tem istem kampu. Baje, da naprej dol sama katastrofa. Pogledali smo še kamp Stobreč v Splitu, ki vam ga nikakor ne priporočam.

če je še kakšno vprašanje, napiši.

V redu je tudi kamp Dole v Živogošču. Mi smo ga videli samo tranzitno, vendar ima veliko sence, urejene sanitarije, lepo plažo… Edina slabost je, da je precej oddaljen od naselij in je bolj na samem.

Lep kamp je tudi v Podgori. Nahaja se skoraj v mestu, je lepo urejen. Vendar poteka med kampom in plažo cesta, ki je precej prometna.

Na makarski rivieri sem videla tudi nekaj privat kampov. Poišči malo po spletu.

Mi smo si ogledovali kamp-stobreč-Split,zdel se mi je vredu.
Ali je že kdo bil tam.Zanimam me predvsem animacija,odbojka,organizacija…Hvala

Kamp Stobreč je sicer lepo urejen kamp, vendar nas plaža nikakor ni prepričala. Pač smo navajeni lepših plaž, ki jih v Dalmaciji ne manjka. Ker je kamp dobesedno v predmestju Splita je tukaj sicer veliko dogajanja, prav tako je veliko igrišč: odbojka, nogomet, namizni tenis, možna je izposoja koles…

Na vašem mestu bi raje izbral kamp Galeb v Omišu ali pa potegnil še malo naprej od Makarske kjer je kar nekaj privatnih kampov.

Če pa kilometri niso ovira potem pa na Pelješac, tam je kar nekaj odličnih malih privatnih kampov npr. Nevio, Adriatic, Palme, ki vsako leto pobirajo nagrade za kvaliteto.

Mi kampiramo vsako leto in ponavadi vedno v Dalmaciji, najraje v Makarski, tako da lahko pohvalim kamp Baško Polje, ki je cca.2km oddaljen od Baške Vode. Kamp je ogromen, sence več kot dovolj, res pa je, da ni čisto ob morju,približno 150m stran, vendar je pot prijetna. Plaža, voda super, na plaži je veliko sence, veliko sprehajalnih poti, primeren za otroke …skratka enkratno!
Super je tudi kamp Sutikla v Podgori, lepo urejen, skoraj v mestu, do plaže je 50-100m po cesti vendar se mi nikoli ni zdelo, da bi bilo ful prometno. Res pa je, da smo na dopustu vedno v juliju. Kamp Galeb v Omišu je tudi zelo primeren za otroke, mesto Omiš, pa s prekrasnimi izletnimi točkami. Nekaj km za Omišem je tudi privatni kamp Sirene. Je manjši,a zelo prijeten, plažo pa je čudovita!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close