Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice šotor z dvema majhnima otrokoma

šotor z dvema majhnima otrokoma

Letos bi radi šli s šotorom na Hrvaško kampirat z dvema majhnima otrokoma (2 in 4 let). Rabimo plažo s primernim dostopom v vodo, senco za šotor in restavracijo v kampu, da ne bo treba skoz kuhat. A kdo kaj priporoča – tam nekje do Zadra – lahko tudi otoki?

aja, šli bi avgusta, tako da sem imela v mislih kamp z veliko sence – ker otroka spita podnevi, ne moremo postavti šotora na sonce, ker ne bi bilo prostora v senci…

Oj!
Z možem sva v študentskih časih ogromno prekampirala. Najlepši in najbolj urejen kamp v katerih sva bila, je bil kamp Šimuni na Pagu. Veliko sence, prekrasna plaža (pesek in droben prod) s super dostopom v vodo in zelo urejen (sanitarije), tudi restavracija. Edina slabost je, da je kar precej oddaljen do mesta Pag ali pa do Novalje in se je treba tja odpeljat z avtom. Na Pagu je še en zelo dober kamp, to je Straško pri Novalji. Je zelo velik, ogromno sence, ker je pod borovim gozdom, ima tudi odlično plažo (droben prod, dostop v vodo je peščen), ogromno animacije za otroke (otroška igrala, konji, vlakec, ki vozi v Novaljo…), več restavracij, prednost je tudi ta, da je od Novalje, kjer se veliko dogaja tudi zvečer, oddaljen za prijeten sprehod. Tretji kamp, ki nama je bil tudi zelo všeč, pa je kamp v Zatonu pri Zadru. Tudi precej sence. Plaža je za otroke fajn, ker je iz mivke, za odrasle pa malo manj, saj moraš zelo daleč v morje, da lahko vredu zaplavaš. Na plaži je veliko animacije, v kampu pa je tudi ena poceni samopostrežna restavracija, kjer se lahko za mali denar fajn naješ.
Bila sva tudi v Vrsarju, pa plaža ni fajn, pa na Korčuli, kjer so bile sanitarije obup, tudi plaža neprimerna za otroke, pa na Braču, v Supertarju, ki je bil sicer v senci, plaža pa brezveze, pa na Krku, ampak najlepše je bilo v teh treh, ki sem jih zgoraj naštela.
Upam, da sem kaj pomagala.
Mi gremo letos v Straško, tudi z dvema malima otrokoma (3,5 let in 11 mesečnikom), sicer v mobilne hišice, ampak ravno zaradi plaže, sence, ki je veliko tudi na plaži in animacije za otroke, smo se odločili za ta kamp. Uživajte, kjerkoli že boste. Vem, da mi sigurno bomo.
Lp iz Prekmurja

Mogoče Straško res ne bi bila slaba odločitev, je pa res da boste morali rezervirati parcelo, ker je sedaj 2/3 kampa urejeno v parcelah, samo gornja tretjina pri cesti je še vedno neparcelirana.

Kamp ima super ponudbo, sanitarije so res dobro urejene, prav tako tudi restavracije, lokali, trgovina, vse je dobesedno na enem mestu in če ni drugih želja sploh ni potrebno iti iz kampa. Celo internet imajo, ki pa lovi le na določenih parcelah in pa seveda v restavraciji (kodo za brezplačen dostop se dobi na recepciji).

Proti Zadru pa je zelo dober kamp še Park Soline v Biogradu, ki je popolnoma prenovljen kamp…in pa še kamp Kozarica v Pakoštanih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close