a boste imeli za počitnice na morju?
Za morje pa najdem, pa če tud sem čist brez dnarja, če dam zadnji evro, bi umrla od žalosti če kako leto nebi šla, to mi pa res ogromno pomeni, enako mojemu otroku. Za en teden v Dalmaciji se bo pa že najdlo, to pa ja ni treba nekaj extra varčevat. Na morju sem bla vsako leto, pa sem bila nekaj let študentka in nekaj let brezposelna, zdaj imam pa minimalno plačo, pa se je vedno našel tisti denar, saj ne rabim veliko, da se imamo lepo.
No, ja, če ste ob (predvidevam) lastnem rešenem stanovanjskem problemu zgradili še hišo v Istri, potem verjetno res niste ravno revčki.
Mi gremo na morje, tudi na smučanje smo šli. Finančno nam gre vsaj zaenkrat še zadosti dobro, da nam ni potrebno črtati dopustov. Se pa moramo zadovoljiti z budget variantami (šotorjenje na eni strani in kakšna manjša nemondena smučišča na drugi).
Ja, tudi doma imamo obnovljeno hišo.
Low budged variante pa tudi nama ležijo, ker ko sva na kakem potovanju, hotel rabiva samo za prespat in rabiva samo topel tuš in čisto posteljo, ne pa nekega velikega razkošja.
AI variante pa itak ne pridejo v poštev, ker za naju dopust ni relacija hotelska soba-hotelski bazen-restavracija-plaža pred hotelom, ampak sva na terenu od jutra do večera, vmes pa greva pojest v kako lokalno gostilno.
Tudi pri smučariji imava raje na račun kakega dneva več malo manj opremljen apartma (ne rabim niti pomivalca, niti mikrovalovke, kaj šele kako savno v apartmaju).
Je vrag, če mora človek stiskat. Za tiste, ki ne boste mogli na pravo morje predlagam izlete po Sloveniji, je en kup lepih in zanimivih kotičkov – glejte Mavričnega – in se imate lahko fino. Že v Ljubljani se da iz končnih postaj trole narest fajn izlet, pa železnice majo ful ugodno družinsko karto. Pa last minute variante znajo bit tud zelo pocen, se splača pobrskat.
naše počitnice so vedno low budget varjanta, pa ne zato ker si kaj več ne bi mogli privoščit, ampak ker se nam zdi to edini način da se spoznaš s pristnim načinom življenja kamorkoli že greš … ljudje, pokrajna, hrana, navade …. vedno v lastni režiji in tako priporočam vsakemu ki me vpraša kako nam rata videti in doživeti toliko … za nekaj 100€ tako dobiš cel luksus 🙂
Dopust je vsako leto. 14 dni morja in 14 dni planin. Pokrijemo z regresom in vrnjeno dohodnino:) Aja hišca v hribih je naša, tko da tam ni nekih posebnih stroškov:) Jaz sem samo vesela, da mi dovolijo vzet vsako leto 4-5 tednov dopusta v kosu. Mož ga dobi samo 2-3 tedne, ostalo smo z otroki sami in se nam on pridruži z vikende (v hribih).
Forum je zaprt za komentiranje.