Najdi forum

sharm el sheikh

odločam se med dvema hoteloma, in sicer hotel laguna vista garden resort ter hotel iberotel fanara.. ima kdo kakšne izkušnje…kakšna je hrana, plaža…?

hvala za informacije

Iberotel je zelo blizu starega Old Sharma (mislim, da na območju Hadaba) in ima zelo lepo plažo, dočim Laguna vista je v kraju Naby, kjer je zelo vetrovno in ima slabo plažo (za kopanje popolnoma neprimerna). Ima sicer koralni greben, vendar ga ima tudi Iberotel fanara, če se ne motim, celo enega najlepših. Sam hotel Laguna vista je sicer lep, animacije so super, hrana povprečna – italijanska veriga, napol kuhana zelenjava in testenine na tisoč načinov, ki so zelo okusne.

Vsi hoteli v verigi Iberotel so nasplošno zelo pohvaljeni. Jaz bi se definitivno odločila za Iberotel Fanara. Sicer poglej imaš zelo podrobno opisano in precej slik na “moj sharm forum hoteli” .

to kar ti pišeš NI RES. najprej se prepričaj in nato svetuj.

dočim Laguna vista je v kraju Naby, kjer je zelo vetrovno in ima slabo plažo (za kopanje popolnoma neprimerna).
1. ni Naby ampak NABQ
2. je rahlo vetrovno, kar je junija in julija zelo dobrodošlo, da vsaj malo piha; in še to piha samo na plaži
3. L.V. plaža je božansko lepa!!!!! tik pred hotelom pa koralni greben

Ima sicer koralni greben, vendar ga ima tudi Iberotel fanara, če se ne motim, celo enega najlepših.
1. L.V.ima koralni greben, vendar pred 2 leti NI BILO DOSTOPA S POMOLA, ker je bil pomol od sosednjega hotela, mi pa smo morali do koralnega grebena plavat. popoldne je bila oseka in je bilo malo težje

Sam hotel Laguna vista je sicer lep, animacije so super, hrana povprečna – italijanska veriga, napol kuhana zelenjava in testenine na tisoč načinov, ki so zelo okusne.
1. zelenjava je zelo zdrava in jo je treba kuhati al’dante, ne pa da je razkuhana
2. ker gre za italijansko verigo hotelov je bilo vsaj možno dobiti res pravi kapučino in ne neko instant kavo; kava je bila vključena v AI
3. hrane je bilo toliko, da mi nikoli ni bilo treba jesti testenin

Krnekajno, si še en nesramnež in prepirljivec na forumu?

– v htl. L.V. sem bila res samo enkrat, dočim sem v Egiptu vsako leto zadnjih osem let. Nisem pa bila v Iberotel Fanara, skupno sem pribl. 3 x letno na super dopustih, o katerih lahko mogoče ti samo sanjaš

– res je, velika ZMOTA – piše se NABQ
– kako pa veš, da gre tja junija in julija, da je tisti veter tako dobrodošel? Še vedno trdim, da v tistem predelu veliko bolj piha kot proti staremu Old Sharmu! Imaš prav, piha pa res samo na plaži, v sobi in restavraciji pa samo klima.
– obalni del plaže je res lep, vendar sem pisala o morju, ki je, kot si tudi sam ugotovil, neprimeren za kopanje. Brozdanje do kolen po mivki, travi, algah, meduzah, ribah,… ne vem ali je to komu kakšen užitek? In pisala sem o tem!
– do koralnega grebena pa tudi mi nismo prišli – ne po mostu in ne peš! JE PA TAM in samo to sem tudi poudarila. Je pa verjetno dostopen na kakšen drug način

2. Kar se tiče italijanske kuhinje – le kje v mojem sestavku si ugotovil, da je napisano v negativnem smislu? Napisala sem, da je bila hrana povprečna, kar je tudi bila in to ne pomeni ZANIČ. Če sem poudarila, da so testenine okusne, pa še ne pomeni, da sem jedla testenine, ker je bilo vse ostalo zanič. Še instant kava je bila čisto ok, toliko da veš!

Zato prosim ne obračaj mojih stavkov in ne delaj prepirov na tem forumu!

Kot vidiš si verjetno edini, ki si našel ali našla v mojem odgovoru samo kritiko. Tunis, ki je to vprašala, pa kot kaže odgovora še prebrala ni, zato je dotalno brez veze, da se sedaj midva kregava ali se piše Naby ali Nabq!

Sem nova tukaj. Sicer letos gremo v egipt v JAZ MIRABEL BEACH.
Če ima kdo kakšne informacije v tem hotelu bi mu bila zelo hvaležna.

hey sissi

ravnokar prebrala tvoje nasvete…odločila sem se kar za iberotel fanara….najlepša hvala za informacije, komak čakam da rezerviram 🙂

lep pozdrav

Sem zelo vesela, da sem ti lahko pomagala, sigurno si se prav odločila.

Mi smo se pa odločali med Iberotel Fanara in Mexicana resort. Ker gremo med kromirjevimi počitnicami in je to že naš tretji dopust v tem letu, smo se odločili za htl. Mexicana zaradi zelo ugodne cene.

Tudi jaz bi že kar sedaj šla, rezervirala pa sem že v januarju.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close