Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice otok rab-kam svetujete

otok rab-kam svetujete

letos smo se odločili da gremo na Rab,zdaj pa tuhtam kater kraj na otoku bi bil najbolj primeren.Imamo dva majhna otroka,tako da rabimo kakšno fajn plažo in da smo blizu mesta Raba, da nam ne bo dolgčas. Gledala sem Banjol in Barbat. Kdo ki je že bil tam…če lahko napiše kašno besedico.

toplo priporočam Lopar, apartma Belevue, je sicer na hribčku, od Rajske plaže cca 200m, družinam prijazen hotel, s svojim igriščem, super lastniki.
Prilagam link
http://www.bellevue.hr/

zanimivo, jaz sem hotla napisat, kamorkoli samo lopar – rajsko plažo ne. Mi smo šli tja samo za 2 uri. Katastrofa od plaže. Bili smo tako razočarani, da… Ne vem kaj eni vidite tam? Tista mivka, Morje kot scavnica, Na vodi plavajo. majhni drekci, ki jih naplavi tudi na kopno, uglavnem katastrofaaaaa.

Prvič zadnjič in nikoli več.

Mi smo bili lani v Loparju – super! Smo šli pogledat še ostale kraje, pa nam niso bili niti približno tako všeč kot Lopar.

Lopar je za nas kot drugi dom:)
Za otroke idealno, mamice pa ležalnik s seboj;)

Je pa vse na enem mestu…sprehajališče, igrala, stojnice, lokali, trgovine, hoteli, apartmaji, kamp in mivkasta plaža, če imate čoln, tudi privez v kampu…

Voda izgleda nečista samo v plitvinah. Če greš v globoko vodo, je čista tudi na pogled.
Kakce prinese na obalo pa vsako morje;)-če jih kdo spušča…ta plaža je navadno zelo obljudena in pretežno so to družine z malimi otroci.

Tudi mi smo letos hoteli iti z dvema otrokama v Lopar ampak je bilo že marca vse zasedeno.Mogoče dobite kakšen apartma kilometer in več oddaljen od obale.Je raj za otroke,za odrasle ne ,ker ne moreš plavat.Pa izogibajte se tisti “rečici”,ki teče na rajsko plažo,saj je to kanalizacija.Znano je,da ima veliko otrok na Rabu prebavne težave.

radi bi šli na oto rab, lopar ali pa otok pag! prosim povejte mi kak naslov od domačinov oz, zasebnih apartmajev. imamo 3 mesečnaga otroka, radi bi bili čisto ob morju. prosim če mi lahko pomagate. na netu je polno tega, jaz bi pa rada slišala od nekoga ki je že bi tam in ima izkušnje tako z aparmajem kot s palžo.

Lani smo bili v Loparju in smo bili zelo zadovoljni. App smo našli preko interneta.

Janana, v Loparju je zvečer kar živahno, mi nismo pogrešali večjega mesta.

Nebi šla v Lopar, če mi plačaš.
Sem šla tja na izlet za dve uri s Krka, pa sem imela več kot dovolj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close