Najdi forum

Toplice

Zanima me, kakšne imate izkušnje v Sloveniji z toplicami. Katere bi priporočali?

Če niste preveč zahtevni glede količine hrane, ti priporočam terme Topolšica.So poceni in kvalitetni.Meni osebno je bilo všeč tudi v Zrečah, ki pa so malo dražje.

Če želiš veliko narave in miru, je Dobrna na 1.mestu po mojem okusu.

Pozdravljeni
Bila sem že v vseh slovenskih toplicah. Na splošno so slovenske toplice na nivoju (hrana, sobe, dodatna ponudba). Vaša izbira je odvisna predvsem od vaših želja:
_ če vam hrana veliko pomeni, predlagam Lendavo
– če ste ljubitelj ogledov in sprehodov, predlagam Atomske, šmarješke
– če imate radi zelo toplo vodo z vonjem po nafti , predlagam Moravske Toplice, Lendavo ali Banovce
– če imate radi veliku gužve in hrupa, so to Čatežke
– če imate radi mir, je to Lendava ali Banovci
– če imate radi velike komplekse, so to Čatežke, Radenci, Terme 3000

Seveda je samo moja ocena – izkušnje.
Meni osebno so TERME LENDAVA naj naj in se pogosto vračam tja:
prijazni prekmurci, možnost sprehodov ali vožnje s kolesom,
topla voda, večerno kopanje, sorazmerno majhen hotel – torej nobenega hrupa, hrana super, parkirišče urejeno…. pa še kaj.

mene pa zanima če kdo pozna hotel park dobrna sicer me zanima če je hrana v omenjenem hotelu ali se hodi jest v hotel vito hvala in lp valery

Če se ne motim imaš v Parku in tudi v vili zraven samo zajtrk. Ostale obroke pa v Viti.

Prav tako je bazen v Viti, kar je meni pomembno ker grem rada v kopalnem plašču v bazen, da je činmanj motoviljenja z oblačenjem in slačenjem.

Nam je bilo strašno lepo. Krasni sprehodi

V Rogaški hotel Sava ali pa Zagreb je tudi zelo uredu , dobra hrana, savna bazen itd pa še poceni so

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close