Bolgarija-Sirius Beach-Zlata obala
Pozdravljeni!
Vem, da je bilo o Bolgariji že veliko napisanega, pa vendar prosim za praktične izkušnje tistih, ki ste tam letovali. Prvič se odločamo, da gremo v tujino (seveda, če Hrvaške ravno ne smatramo za neko blazno tujino) in nekako smo pristali v Bolgariji. Šli bi predzanji ali pa zadnji teden v avgustu, imamo dva otroka, dvoletnika in devetletnico.
Kakšne so vaše izkušnje? Nismo ravno blazno zahtevni, pomembno nam je da je soba čista, da je morje blizu, da je v hotelu bazen (za vsak slučaj). Malo me je strah v primeru, da kateri od otrok zboli. Kako je kaj z zdravniki v Bolgariji?
Hvala za odgovore!
LP, Metika
Ne spomnim se tvojega hotela. Preko katere agencije potujete?
Osebnih izkušenj z zdravniki nimam, je pa v našem paketu zbolel fantek z vročino…..Prišel zdravnik ponoči in še parkrat na kontrole – brez plačila obiskov in zdravil. Kakšno zavarovanje so imeli pa ne vem.
Mi smo potovali z petletnikom in devetletnikom in sta uživala……………Hoteli so čisti in osebje prijazno in ustrežljivo.Seveda pa lahko naletiš na keks in ………….Zato te sprašujek kje naj bi bil hotel.
Constantin je bližje Varni in NI blizu Zlatih peskov.
Je pa priznano letovišče že pred ZP. Imela sem občutek – glede vseh termalnih vrelcev, da je bolj za – no, kot pri nas Rogaška. Mirno. Na plaži pa res nisem bila…
Že cveti zobozdravstveni turizem – greš za 14 dni in naredijo tako dobro, da ti ni treba tete v Ameriki zastrupit, da prideš do zobnega mostička.
Forum je zaprt za komentiranje.