potovanje po novi zelandiji
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › potovanje po novi zelandiji
živjo
naslednje leto v mesecu marcu ali aprilu si želim obiskati novo zelandijo za najmanj mesec dni. Pa me zanima, če ima kdo podobne želje. Bi bila zelo vesela družbe (zaželena starost do 30 let)
lep pozdrav
Jst gre v indonezijo, če bi šla z mano.
Kaj bi se sla v novo zelandijo, al sem ze prepozen?
živjo
nisi prepozen, še vedno razmišljam o novi zelandiji. kolko let pa imaš?
tukaj je moj email tjasaviler@gmail.com pa mi piši če si zainteresiran
A si zaintereserana v novo zelandijo odpotovat septembra do decembra za priloznostno delo tm kej najdt,a potem decembra na filipine? za 2 meseca in domov.
živjo
zaenkrat ne, ker potem ne vem kako bo z mano (sem namreč pred diplomo). če se bo kaj spremenilo te obvestim
OKi ni problema;) smo na vezi
jest imam tudi že nekaj let željo v novo zelandijo. Kako pa misliš iti (agencija…) in kako potem tam…(po celi državi ali samo v enem kraju)? Samo jest bi lahko ostal max. 14 dni.
živjo
grem sama potovat, brez agencije za mesec dni na oba otoka zato tako dolgo, ker če sem že tam se mora iti na oba otoka a ne.
Jaz bi šel septembra tja v Novo Zelandijo.Itak na ruzak brez agencije. Cirka od mesec dni do 3 mesecev.Tam bi probu dobit še delo priložnostno.Bi me potovanje veliko ceneje prišlo.Če pas bi mi se to ižšlo bi šel naprej na filipine.
(grem sama potovat, brez agencije za mesec dni na oba otoka zato tako dolgo, ker če sem že tam se mora iti na oba otoka a ne.)
ja itak maš prav, samo meni čas ne dopušča, tako da bi moral kaj izpustiti, ali pa malo bolj na hitro vse skozi dati 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.