Poceni prenočišče v bližini Legolanda
imajo lesene hiške, poglej tukaj:
http://www.legoland-feriendorf.de/Angebote-Preise/Familienzimmer/familienzimmer.htm?lc=en
ali pa če se odpravite tja z avtodomom, mi smo lani tja tako odšli.
Daleč najboljša izbira je rezervirati prek njihove strani dvodnevno ali tridnevno karto + hotel, ki ti jih da na izbiro. Ob takem paketu imaš hotel praktično zastonj. 150 evrov je bilo vse skupaj.
Mi smo šli tako varianto konec aprila in je bilo zlata vredno, da si se na toplem stuširal, pogrel, povečerjal in pozajtrkoval kot kralj.
Sicer so verjetno tudi hiške v kampu super – zgledajo zelo luštne, ampak če je hladno, bolj priporočam hotel.
Mi smo štartali z Dolenjske in je bilo vožnje gor za 6 ur. Za vas torej 5. Saj park ni tako ogromen, da bi moral panično letati od enega konca do drugega, da si vse ogledaš. Lepo na izi, je veliko počitka. Zaprejo mislim, da ob petih in če se gre zgodaj spat, je počitka več kot dovolj.
Mož ni nič jamral, da bi bil utrujen.
Ja, tudi jaz se čudim ceni 150 evrov. Čeprav je pa res, da sem zdajle na hitro pogledala in iskala za 5 nočitev. To pa pride najcenejša varianta ta hip 507 evrov za 4. 2 odrassla + 2 otroka. Grem pogledat, kolk bi bilo za 2 dni. Ampak to je potem v bistvu samo ena nočitev, ne?
Pa še – kdo ve ali je v Berlinu tudi legoland? na internetu sem našla samo Legoland explore al neki takega in mislim, da to ni park. Zanima pa me, ker imajo neke letne karte ful poceni glede na to, da imaš potem še vstop v 14 različnih zadev…
V okolici rezerviraš apartma v eni hiši….lani smo spali v hiši, 7oseb (4 odrasli in 3 otroci 5-6). Za 3 nočitve je blo malo čez 200 ojrov, pa ganz nova pasivna hiša….hudoooo. Do Legolanda cca 10 minut.
Za karto pa je najceneje, da jo kupiš na netu, menda je pol ceneje (nisem ziher). Mi smo imeli letno, še od lani.
Forum je zaprt za komentiranje.