Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice A greste kej smučat?

A greste kej smučat?

Greste letos kam smučat in kam? Če vam ni odveč, pa kok vas kej pride takle dopust?

Dolomiti,300 euro app in ski karta.Ostali stroški pa kolikor hočeš,lahko si bolj skromna lahko si daš duška:))))))))))

Bad Kleinkirchheim, ena tukaj je predlagala apartmaje oswaldeck.
apartmaji 7 x 90, karte 530. Skupaj kakšnih 1200. Prihranki, čakamo, da recesije mine ;).
In še pomembni podatki, da ne bo tako kot poceni grške počitnice, potem pa ugotoviš, da je “ultra ugodno” predsezona z enim 2 letnikom, ki ima vse zastonj 🙂 :
– januarska tarifa
– apartma za 4, 2 odrasla, 2 otroka
– vsi moramo kupiti karte!
Med glavnimi počitnicami gremo za 4 dni z župnijo na Pohorje, kar pa nas običajno pride kakšnih 200-300 EUR, skupaj s kartami.

Mi gremo v soboto – v najnižji (beri najcenejši) sezoni. Apartma za 8 oseb nas bo prišel 570 eur na teden, oddaljen od smučišča 500 metrov, ski bus pred hišo. 6 dnevna karta za odraslega 165 eur, otrok ima gratis.

Passo Tonale – Italija – februar med počitnicami – apartma 620 eur, karte 2 odrasla in 1 otrok cirka 500 eur, bencin, hrana…ocenjujem okoli 1400-1500 eur.

Drugo leto definitivno Avstrija, ker je skoraj ceneje kot Italija, vsaj smučarske karte.

Drugače pa bi mi tudi radi šli ko je ceneje (januar), a bom morala počakati do penzije ;), ker računovodstvo v januarju ne dopustnikuje 🙁

Računovodstvo tudi v januarju lahko dopustnikuje.
Naša računovodkinja gre namreč to soboto za teden dni na smučanje.
Je edina računovodkinja v podjetju, tako da ima kaj za delat in nobenega za nadomeščanje.

Je edina računovodkinja v podjetju, tako da ima kaj za delat in nobenega za nadomeščanje.[/quote]

pri nas tudi. sem edina računovodja. več kot 100 zaposlenih v SLO, mesečne bilance za tujega lastnika…nobenega za nadomeščat. ves delam sproti in gre.

Je edina računovodkinja v podjetju, tako da ima kaj za delat in nobenega za nadomeščanje.[/quote]

pri nas tudi. sem edina računovodja. več kot 100 zaposlenih v SLO, mesečne bilance za tujega lastnika…nobenega za nadomeščat. ves delam sproti in gre.[/quote]

Vprašanje je bilo,če greste kaj smučat!

Naslednjo soboto, Avstrija, St. Jakob im Defferregental (menda sem prav napisala). Delimo apartma še z eno družino, tako da nas bo prišel cca 280 E, 6 dnevna karta – odrasla 182E, otrok 92 E. Hrana pa …tudi doma je treba jesti, tako da tega ne štejem za poseben strošek, morda malo več preseravanja in delikates, drugače pa čisto običajna poraba.

Sem tudi edina računovodkinja in prav tako grem jutri za en teden na smučanje, v prvi polovici januarja se še da. Sem pač zdaj kak dan še malo potegnila v službi, pa po vrnitvi bom tudi…

APP tik ob smučišču, Bad Kleinkirchheim, za 2 osebi za en teden 350€ + karte, kuhala bova sama.

Jutri odrinemo za en teden v Italijo. Zato zdajle pakiram in pospravljam, vendar mi ne gre najboljše od rok.
Apartma 420 EUR plus 2 karti cca 190 EUR (otroka imata do 8 leta še zastojn). Ni poceni ta špas (če prišteješ vso opremo) vendar nam to veliko pomeni in zbiramo celo leto. Je pa res, da je smučanje v tujini bistveno cenejše od smučanja pri nas, da o nivoju smučišč, naprav ne govorimo.
Upamo, da bo lepo vreme tako kot je bilo zadnjih 12 let. Gremo pa vedno prvi vikend v januarju ker je najceneje.

Gremo 16.1. v Kreischberg. Apartma + karte za 2 odrasla in 2 otroka okrog 1.000,00 EUR …

16.januarja v San Martino di Castrozza, apartma za 6 oseb 650 euro, 7-dnevna karta 176 euro.

Mi je pa zanimivo,da jemljete 6 dnevne karte.A zadni ali prvi dan ne smučate?

Ne, midva prideva v APP na soboto, od doma greva enkrat dopoldan, ko spakirava in spijeva kavo, tisti dan ne smučava in tudi zapuščava ga na soboto, počasi spakirava, počistiva in sva popoldan že doma.
Smučava pač od nedelje do petka vsak dan, cel dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close