supratravel agencija – beograd
čaw,
mene pa zanima če je kdo od vas bil letos oz nekaj dni nazaj ali kakšna leta prej z agencijo supratravel na silvestrovanju v beogradu. da mal pokomentiramo kk se nam je zdel vse skupi. jst bi drgač ful pohvalila zajtrk v hotelu slavia, grajala pa to, da so ble sobe ful nametane z smetmi – pod posteljo 🙂 drugače na splošno mi pa tut ni blo nevem kaj, organizacija je bla bolj slaba, žurke so se kar odpovedovale 5 minut prej ali pa potem sploh ni bilo nič, obljubljene glasbe na party-jih ni bilo,…skratka, če nisi bil vse 4 dni trd ko mina ni blo ravno fajn.
kaj pa vi kaj pravite na to? vaše izkušnje z nimi z takšnim ali drugačnim potovanjem?
Bila sem z njimi v Brnu, Bratislavi, Sarajevu, Pragi, Krakov. Ne vem kaj pričakuješ za tako ceno???? Sobno postrežbo, kraljevi apartma????????? Dajo nas v slabe hotele, vodiči so večinoma (so izjeme) nesposobni……. Morš se tut sam mal pripravt kaj želiš vidt in si sam organiziraš izlet. Mi nismo nikol hodil na njihove izlete ki so jih organiziral po mestu in silvestrovanja ki so jih imel po diskotekah kjer so vrtel glasbo 70-ih ker so katastrofa. Drugič pejd raj vn na cesto, se pomešaj med domačini, pabi so odprti,…. tam je zabava.
kar smo šli z njimi na izlete je blo super, edino žurke niso bile točno take kot so bile obljubljene. med folk smo se tut pomešal pa tut tam ni blo nč posebnega. za tak denar pa verjem, da sm že dobila kaj 100krat boljšega. če bi bla glasba iz 70ih bi blo še fajn tuki je blo pa u hotelu sam house pol namest trubačev so bli kar eni. nevem z njimi ne gremo več nikamor.
Forum je zaprt za komentiranje.