križarjenje s costa fortuno
mislim, da na ladji od zaposlenih ne govorijo slovensko ali hrvatsko, pri nas je bilo večinoma italijansko, angleško ..
tudi tako se bosta znašla, vedno se najde kakšen slovenec ali pa hrvat,
vsaj pri nas je bilo tako, celo skupaj so nas razporedili za mizo pri večerji
ki priskoči na pomoč recimo pri naročanju večerje iz jedilnega lista , sicer pa si vzemita kakšen mali slovarček če nista ljubitelja presenečenj , mi smo imeli jedilni list v italijanskem in angleškem jeziku (costa classica)
informacije na ladji(sestanki) so običajno ločeno v italijanskem jeziku, angleškem jeziku, nemškem jeziku, portugalskem, francoskem
dnevni časopis z informacijami za drugi dan dobite v jeziku ki ga želite
pa se da že s slovarjem kaj pomagat kajne ?
mi smo bili tudi na križarjenju Vzhodno sredozemlje polno koristnih info je napisanih po drugo temo križarjenje
Pozdravljena Vera!
Tudi midva z možem se odpravljamo prvič na križarjenje in to 2.11.2009, ne vem zakaj vi 3.11.z Costo Fortuno vzhodno sredozemlje in to s skupino iz Slovenije. Skrbijo me iste zadeve kot vas,
potujeva z agencijo, ko bo poskrbela tudi za vodenje izletov s slovenskim vodičem.Morda se pa vidimo in se bomo sporazumevali kar na svoj način.
Lep pozdrav.
..jst priporočam da pogledaš na http://www.seascanner.com trenutno imajo zelooo ugodne cene za MSC Fantasia….(jst že šla preko njih…prijava preko spleta in zelo zadovoljna)
…čau…
Forum je zaprt za komentiranje.