Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice CIPER – je ze kdo bil ?

CIPER – je ze kdo bil ?

Jeseni bi rada potovala s Kompasom na Ciper, 5 dni, s fakultativnimi izleti. Zanima me, ce kdo od vas to pozna in ce je v redu. Kaksni so hoteli na Cipru, kaj pomenijo 3 zvezdice ? Potujem z otrokom, zato bi rada, da je soba v redu, cista, ne oguljena. Na voljo so sobe v Larnaci in v Avii Napi – kaj je bolje ? Kaj je od krajev vredno ogleda, kaj vam je bilo vsec ? Ali vozijo na Cipru po desni, kot mi ? Hvala vnaprej za vsako vaso informacijo..

Kolikor vem, zvezdice nimajo povsod iste vrednost oziroma so določena odstopanja, o katerih se velja pozanimati.
Malo še počakaj, kajti prepričana sem, da ti bo kmalu kdo znal svetovati, saj so obiskovalci foruma dobro podkovani in imajo veliko izkušenj.

POZDRAVLJENA.

Jaz sem bila s Kompasom na Cipru oktobra 2007-5-dnevni paket.
Povedati moram, da sem bila s hotelom zelo zadovoljna. Bili smo v Aktea Beach Village – hotel je zasnovan kot naselje manjših stanovanjskih hišk, nahaja pa se v Ayia Napi. Stanovanje je bilo zelo prostorno, dnevni prostor skupaj s spalnico, majhna kuhinja, kopalnica z wc-jem in balkon. Zelo urejeno in čisto. Hrana v hotelu je bila več kot odlična, pa sem že bila marsikje v tujini.
Poglejte na njihovo spletno stran http://www.akteabeach.com/.
Do plaže smo imeli približno 5 minut, vendar moram opozoriti, da je bilo potrebno vse plačati – od ležalnika do senčnika, kar pa ni bilo poceni. Ampak plaža Nissi Beach je res posebna-bela mivka in zeleno modro morje. tudi vreme je bilo super, odlično za kopanje.
Jaz sem se odločila za hotel v Ayia Napi zato, ker je to manjše mesto, Larnaca se mi je zdela preveč obljudena. Je pa Larnaca definitivno bližje letališču.
Šla sem tudi na nekaj fakultativnih izletov, niso bili ravno poceni, ampak se je splačalo.
Ogledala sem si Afroditino skalo, pa še nekaj grških ostankov, vsekakor pa se splača še iti v Nikozijo.
Meni je bilo super, Kompasovi predstavniki so bili zelo prijazni, pa tudi ljudje na Cipru so me prav prijetno presenetili.
res pa je, da je bilo takrat vse zeloooo drago, tudi v trgovinah, ne vem pa, kako je zdaj, ko so prešli na €.
Če se boste odločili za Ciper, vam želim lep dopust.
Tudi jaz razmišljam o “ponovitvi”.
Lep pozdrav! B.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close