Mirabilandia- Pomoč
Pozdravljeni, v juniju imamo 4 osebe namen obiskati Mirabilandio za 2 dni z avtom. Zanima me kako lahko najhitreje pridemo tja, v načrtu smo imeli da bi tja prispeli ob 11.00 zjutraj, odhod pa iz Maribora. Zanima me tudi kakšna je gužva na cesti in v parku med tednom ali med vikendom?
Najlepša hvala za vse odgovore.
mi smo vsakič, razen prvič, v benetkah zavili za ravenno in to je to..smo prišli kar prej, kot če bi šli po avtocesti okoli riti v žep..kar nekajkrat smo že bili, ampak glede gužve ni nekega pravila..če boste štartali zgodaj oz. sredi noči bo kar ok..za vikend smo v mirabilandiji imeli kar gužvo, medtem ko je med tednom ni pretirano..aja, za junij pa ne bi ravno priporočala zadnja dva vikenda, zaradi šolarjev, ki imajo končne izlete..
v obeh primerih greš po isti cesti, le da greš po moji varianti desno ven iz benetk za ravenno, po drugi pa naprej od benetk za avtocesto..sicer pa – v benetkah so zdaj na novo naredili vse ceste, tako da upam, da se ne boste izgubili (v obeh primerih)..pa tudi gužve ne bo zgodaj zjutraj..v glavnem za benetke naj bi veljalo, da si pred 7h uro mimo in ni nikakršnih problemov..
ko smo mi šli po avtocesti do bologne itak nismo mogli vozit več kot 90 km/h (je bila full neka gužva, pa zastoji pri skoraj vsakem izvozu), pa še en velik krog narediš brez veze, če pa zaviješ v benetkah za ravenno je magistralna cesta, voziš nekje 70 – 80 km/h, smo pa vseeno prišli prej..drugače pa se v vsakem primeru kar nekam vleče, ampak bo vse pozabljeno, ko boste uživali tam 🙂
vedno imaš to, ne skrbi..razen laser showa, ki je samo takrat, ko je nočna mirabilandija, kar pa junija mislim, da še ni (nisem pa čist sigurna, poglej na stran od mirabilandije)..kje pa boste spali če lahko vprašam? ravno zdaj sem dobila zelo ugodno ponudbo od enega campa, v katerem smo že bili (bilo vse ok) – v petek se pride, v nedeljo do večera, karte za mirabilandijo vštete, za 4 osebe 179 EUR, kar je za dve noči spanja in karte zelo ugodno po moje..če koga zanima naj kar vpraša..pozdravček 🙂
Najverjetneje bomo prek interneta vzeli tisto opcijo hotel za eno noč + karte za mirabilandio (na strani od mirabilandie majo to ponudbo) in je za 4 osebe 212€ z vključenim zajtrkom. Julija je odprto do 23.00. To ponudbo ko ste vi dobili to je za šotor, ker šotor ne pride v poštev predvsem zaradi možnostji dežja.
ma kaki ponudba za šotor 🙂 to je ponudba za tiste mobilne hišice s kuhinjo, dvema spalnicama, kopalnico..smo bili že lani, tko da vem kaj govorim..hišice pa si lahko pogledaš na netu, camping piomboni, če češ..a julija greste, takrat bo datum ok..sama sem bila lani en teden (zadnji teden v juliju) in smo obdelali mirabilandijo in aquafan al aqualandijo al kako..v glavnem uživaj, ko boste gor 🙂
ja sam to je ponudba za vikende v maju, ponudbo pa imajo tudi za 4 dni konec maja do 2. junija, ko majo italijani nek most..drugače je full bolj drago..hmm oddaljen pa je nekje 15 min vožnje približno (za nazaj pa malo več, ker smo vedno falili;))) saj hoteli, ki jih ponujajo preko njihove strani so tudi oddaljeni nekje toliko ali pa še dlje..če pa mi daš mail ti pošljem njihovo ponudbo (če se ne motim, je na njihovi strani ni)..
Ne nisn našo ponudbe. Ja prosim pošlji mi kimi-suomi@hotmail.com .
Pa hvala za vse.
Miha, kar se tiče poti do mirabilandije, pojdi obvezno skozi benetke, in na zadnji izhod (ultima uscita) piči proti ravenni, ker obvoznica okoli benetk nima še urejenih izhodov.
Iz maribora do ravenne imaš približno 6 ur vožnje, če ni posebnosti na cesti. Tako, da pojdi malo pred 4 ker popravljajo avtoceste vsakih nekaj kilometrov.
Pozdravljeni,
ali lahko še meni pošljete link za mobilne hiške pri Mirabilandiji? hvala.
LP, Nataša
Edera ne se jezit name, ker sem to prilepila, itak je ta ponudba že mimo, le še ta vikend pride v poštev, ampak imajo italijani mostove, kot izgleda:) sam ne da se mi vsakemu posebej to pošiljat na mail, pa mogoče pride še komu prav..ne da delam kako reklamo, ampak glede na to, da se zdaj gleda na vsak evro, zna to komu prit prav..jst pa sem pravkar nazaj iz mirabilandije – čeprav smo bili za vikend ni bilo ravno pretirane gužve – največ smo na atrakcijo čakali 15 min, ampak to je bilo res izjemoma, drugače je bilo prej..uživajte 🙂
aja, nataša če te pa še kaj zanima, kar vprašaj, bom z veseljem odgovorila..tukaj pa ti pošiljam ponudbo, ki smo jo mi koristili (dokler se mi je ne izbriše :)) ) drugače pa pokukaj na net pod camping piomboni, pa tam malo poglej..pozdravček
SPECIALE PONTI DI PRIMAVERA 2009
25 aprile e 1° maggio – 3 notti
2 GIORNI A MIRABILANDIA INCLUSI NEL PREZZO
Soggiorno in confortevoli CASE MOBILI
2 PERSONE: Euro 145,00
3 PERSONE: Euro 195,00
4 PERSONE: Euro 234,00
BAMBINI fino a 5 ANNI= PERNOTTAMENTO GRATIS – PULIZIE FINALI: GRATIS
LE OFFERTE NON SONO CUMULABILI CON ALTRE PROMOZIONI E SONO SOGGETTE A DISPONIBILITA’
NON FORNIAMO lenzuola, coperte, biancheria bagno e cucina
ANIMALI NON AMMESSI
AFFRETTATI L’OFFERTA E’ LIMITATA!
WEEKEND A MIRABILANDIA – MAGGIO 2009
2 GIORNI GRATIS A MIRABILANDIA
Week-end:
8/10 maggio – 15/17 maggio – 22/24 MAGGIO 2009
3 GIORNI – 2 NOTTI (venerdì mattina / domenica sera)
Trascorri un fantastico week-end nelle nostre confortevoli CASE MOBILI
BIGLIETTI D’ INGRESSO AL PARCO DI MIRABILANDIA ->> INCLUSI!
(VALIDI 2 GIORNI CONSECUTIVI)
2 PERSONE: Euro 122,00
3 PERSONE: Euro 153,00
4 PERSONE: Euro 179,00
5 PERSONE: Euro 219,00
Il soggiorno potrà essere effettuato anche durante la settimana alle stesse condizioni (MIN 2 NOTTI)
Il prezzo comprende: le persone, il parcheggio auto, luce, gas, Iva, tasse, pulizie iniziali e finali ed ovviamente i BIGLIETTI D’INGRESSO A MIRABILANDIA
– OFFERTA NON CUMULABILE CON ALTRE PROMOZIONI E SOGGETTA A DISPONIBILITA’
– NON FORNIAMO lenzuola, coperte, biancheria bagno e cucina
– ANIMALI NON AMMESSI
Mene sam zanima a je mirabilandija še odprta oktobra?
pa kolko so karte pa pač nasplošno kje bi najcnej pršu skoz ?!
če ma kdo kšne pametne odgovore mi lahko piše na .. miha.stremfelj@gmail.com
Lp,
Miha 😀
Forum je zaprt za komentiranje.