Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hurgada-hotel sea star beau rivage

hurgada-hotel sea star beau rivage

živjo

Zanima me če je kdo že bil v hotelu sea star beau rivage v hurgadi?
zanimajo me vse izkušnje ter kakšni so možni izleti v hurgadi..

če je kdo bival v drugem hotelu v bližini ali v centru mesta Hurgade bi bila vesela vsake informacije in priporočila

l.p.

hotel so podrli, tako da ima sedaj samo še pol zvezdice!

srakoper, razmišljam, da bi tele tvoje odgovore dal v kakšno zbirko, so res donkihotovsko sproščujoči

srakoper a je tebe mami prekmal odstavila od dojenja da imaš sedaj možganske poškodbe???
:-)))

drugače pa ne vem kje so sedaj tisti ki bi lahko posredovali v takih primerih norčevanja…

Predvsem se pojavlja vprašanje ali takšen post spada med izkušnje na POTOVANJIH??

kaj res nimaš drugega dela?
ja spada sem,..ker me zanimajo IZKUŠNJE V OMENJENEM HOTELU OZIROMA IZKUŠNJE V HURGADI!!
za tvoje pojme naj tole vpršanje postavim na forum o živalih ali pa varstvo otrok??
dej človek spreglej če si prepameten za takšan vprašanja!
jaoooo

gaby24 ponovi vajo! Naslov foruma je IZKUŠNJE NA POTOVANJIH! Preberi pororno večkrat pa bo kapnilo!

pa smo spet pri definciji potovanja…
res pa bi jaz to uvrstil bolj med počitnice. in zato to je res še en (pod)forum – počitnice..

Tako je borg!

Ojla!

Jaz sem bila lani v Hurgadi. Bila sem v hotelu LA PASHA,ki je v centru hurgade. Priporočam ti ta hotel, ker so nekateri hoteli lahko kar daleč vstran in zato se boste morali s taksijom vozit v center.

Izleti: snorklanje, ogled grobnic(Luxor), Ogled Kaira, vožnja z štirikolesniki po puščavi,…

Ja, jaz sem bila v tem hotelu lansko leto v začetku septembra. Zelo čisto, vse krasno, velika izbira hrane, samo krompirja ne znajo speči. Je pa res, da moraš s taksijem do centra, ampak v hotele je ni da ni.Papa

smo se pravkar vrnili iz hurgade, če te še vedno zanima, mi pošlji mail
lp

Ojla!

ravno sem se vrnila iz Hurgade -Sea Star Beau Rivage. Z eno besedo: navdušena.
Hotel je super, čist, uslužbenci so prijazni in ustrežljivi. Hrana je raznolika in se vedno najde kaj za tudi zahtevne okuse in vegeteriance. Midva sva imela all inclusive, tako da sva mela vse zastonj, tudi alkohol v neomejenih količinah spada zraven.
Morda je edina slaba stran to da si pač 12 km od centra (Sheraton Street), ampak taxi izpred hotela (ki je za moje pojme najbolj varen) stane za v obe smeri 10 eur, kar se pa meni ne zdi drago. Plaža je čista, ležalniki so udobni, paziti je treba na korale, ker so precej ostre (povem iz lastnih izkušenj), tako da je večina imela kar “copate” za v vodo. Priporočam masko za potapljanje. Za vse ostalo me pa lahko kontaktirate na mejl 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close