straško-kdaj čas prihoda v mobilne hišice preko relaxa
Nič ne skrbi!
Mi gremo vsako leto kar hitro,tudi letos smo šli in se parkirali pred našo hiško,čeprav not ne moreš dokler ni ščiščena!
Vi se pejte lepo prijavit,zapelte do hiše in lahk vse pustite tam,pa se greste mal okopat,med tem pa hodite pogledat,če je že spucano,pa greste po ključe in to je to!
Ali pa počakte,te ki čistijo boste sigurno videli,pa jih poprosite,če vam jo prej ščistijo in vam pol kar ona naj da ključ!
Tako mi delamo,….tudi letos smo,ampak letos smo meli mal zmešnjave,ker smo najprej imeli rezervirano eno drugo št,pa nam ni bila všeč,in smo prosili na recepciji,če je možno menjat,in ker v predsezoni še ni bilo vse zasedeno,smo lahko!
Čistilke pa te menjane hiške niso mele na programu za čiščenje in smo čakali mal dlje!
Potem so pa nam kar one dale ključ,…tako da smo že ob 13 bili not!
Lani in predlani pa še prej!
Kdaj pa greste?
Se bomo mogoče srečali?
Mi odpotujemo v soboto!
No,pol se bomo videli!
Mi smo lani bili v št.2,je kar vredu,v eni sobi je zakonska postelja,v drugi pa 2 oz.3 postelje(ena je nadstropna),dimenzije,hmmmm,bolj ozke od standardnih,lahko pa se tudi raztegne kavč v dnevnem prostoru!
Ste že kdaj bili v teh hiškah?
So kar vredu,čiščenje je slabo,zato priporočam,da vzamete s sabo kako krpo in čistilo,da mal obrišete,jaz nesem zraven še posodo in ves pribor,čeprav je spodaj,ampak mi ni ravno,..ko tolk ludi je,….
Prav tako si nesem vzglavnike in postelnino,je spodaj,ampak imam raje svojo!
Je pa hiška 2 mal manjša,mi gremo v 6,je velika in full dobra!
Sporočite mi kdaj boste šli od doma in od kod ste?
Mogoče se kje srečamo,mi bomo najbrž šli nekje ob 4-zjutraj(s koroške),
Tudi mi imamo male otroke,najmlajša je stara 8 mesecev!
Letos gremo že 2-ič,prvič gre malika zraven in me je prav strah kako se bo obnesla,v avtu se sploh noče vozit!!!!
lp
Aha,torej nas boste videli če boste pogledali poševno gor,na levo!
Nad vami je h.št.5,poševno od 5,pa je naša!
Tudi v 4-ici smo že bili,je enaka kot 2-jka,le da mislim da ta nima nadsropne postelje,lani je ena od teh ni imela,pa mislim,da je to ravno 4!
Tudi vam želim srečno pot in se kaj vidimo!
lp
Ja in?????
Ne vem kaj hočte povedat!
Raje se vzdržite komentarjev za take neumosti,ki jih tu kvasite!
Jaz bi lahko šla kamorkoli,tudi v hotel z 10-imi zvezdicami,pa bi si vseeno razkužla par stvari!
Sem pač tak tip,pa kaj!
Vam če je pa vseeno iz katere posode jeste,pijete,kje spite,..i.t.d.,,je pa vaš problem!
Očitno imam v glavi stvari,ki sem jih odnesla še iz šole in vem,kje je leglo svinjarije,kje pa ne!
Toliko,…pa da ne bo pomote,nikogar ne žalim,…samo povem svoje,..jaz pač se zato mal boljš počutim,….to je to!
lp
Ja in?????
Ne vem kaj hočte povedat!
Raje se vzdržite komentarjev za take neumosti,ki jih tu kvasite!
Jaz bi lahko šla kamorkoli,tudi v hotel z 10-imi zvezdicami,pa bi si vseeno razkužla par stvari!
Sem pač tak tip,pa kaj!
Vam če je pa vseeno iz katere posode jeste,pijete,spite,..i.t.d.,,je pa vaš problem!
Očitno imam v glavi stvari,ki sem jih odnesla še iz šole in vem,kje je leglo svinjarije,kje pa ne!
Toliko,…pa da ne bo pomote,nikogar ne žalim,…samo povem svoje,..jaz pač se zato mal boljš počutim,….to je to!
lp
Forum je zaprt za komentiranje.