Najdi forum

kateri hotel

Razmišljamo, da bi šli v hotel. Imamo 3 ponce, 6, 10 in 15 let. Pri hrani so dokaj zbirčne in ravno zato sem se hotelov izogibala. Sedaj pa razmišljam, da bi bilo mogoče le dobro. Kateri hotel priporočate? Gledamo pa tudi cenovno,.. Hvala.

v Honolulu? ^^

lp!
moje menje je pač da si poiščete tako ponudbo ki vsebije all,vem da ni tako poceni ampak,kot vidim boste morali že plačat eno polno in eno polovičko….vso srečo lp
p.s kam ste pa namenjeni je to naša soseda ali kam na mediteran

Povej kam bi šla v hotel- Grčija, Istra, sr. Dalmacija, južna Dalmacija…??
Mož in sin sta prav tako zahtevna gosta glede hrane (hm, srdaj sta še mene na to navadila) in hodimo že deset let v hotele (predvsem Slovenija in Hrvaška) in ti lahko malo namignem kam. So pa seveda tej boljši hoteli dražji.

Nekam na Hrvaško, vseeno katero mesto. A hodite prek agencije? Hvala!!!!!!!!!!

Hodimo preko agencije, če pa je direkt ceneje pa se zmenim preko e- pošte in plačam akontacijo.
Vedno gledam da je hotel bolj nov ali prenovljen, na dobri lokaciji, čist, dobra hrana…

Zadovoljni smo bili v naslednjih hotelih:
Umag: Sol Umag in Sol Coral
Novigrad: Maestral
Rovinj: Eden
Vodice: Olympia
Makarska: Park (od tu smo se vrnili pred desetimi dnevi in bili prezadovoljni- od 25.07. do 21.08. imajo last minit 71€/os)

V Sloveniji pa smo najboljše jedli v Moravskih hotel Livada

Odsvetujem pa: Šibenik vsi hoteli Solaris in Petrčane hotel Pinija

Nataša, stokrat hvala. ja, zelo rada bi šla v Makarsko, ker tam še nismo bili. Pa si šla tam kar direkt ali prek katere agencije. Aha, pa še glede agencij, s katero imaš najboljše izkušnje. Slišim namreč kar nekaj graj glede teh.

avtose 19 piši mi na
bribajc@gmail.com
da imam tvoj mail in ti bom vse razložila

Na Bolu so hoteli z AI in kolikor sem gledala, so cene kar precej znižali. Otroci pa imajo tudi zastonj do določene starosti.Poglej na agencijah. LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close