vincci alkantara thalassa hotel
lep pozdrav!
sicer ne poznam omenjenega hotela lahko pa ti rečem samo vse dobro za hotel el mouradi hammamet resort…mi smo bili lani ker se je imenoval el mouradi el menzah sedaj so združili dva hotela … ta hotel je na plaži in je veliko animacije dobra hrana in prijazni ljudje če te še kaj zanima ti z veseljem svetujem lp valery
bila lani v tem hotelu…ni mi bil kaj preveč všeč….vsaj kar se tiče trave…na temu koncu je trave res ogromne in več kot pri ostalih hostalih hotelih..sicer jo čistijo…odpeljejo jo ene 20m stran kjer so pa metrski kupi…tko da izberite raje drug hotel…hotel aladin je mogoče kak slab km proč, je pa plaža uredu…se že ful pozna…
kateri hotel priporočam? bila sem v Diani rimel, Aladinu, Alkantari…in od vseh je Diana rimel najboljša…v primerjavi z Alkantaro je sicer ena * manj, vendar mnogo boljša..vsaj kar se hrane tiče, zabave za otroke,animacije(tega v alkantari skoraj ni nič)
Iščem in iščem informacije glede hotela alkantara thalassa in mogoče bi mi lahko ti kako pomagala.
Mi gremo 13.7. in sicer z 2,5 leti starim sinom.
Mogoče pa mi lahko ti pomagaš in mi odgovoriš na par mojih vprašanj?
Glede na to, da je to hotel s 5* kako je s pijačo? Ali so to sokovi zmešani z vodo ali so to pijače iz plastenk in jih nato točijo v lončke? Ali je voda, ki jo dobiš v hotelu usteklenilčena?
Kako so pa ljudje oblečeni pri obrokih? Ali se uredijo ali je to bolj free varianta?
Ali ima hotel internet – wireless in koliko je potrebno plačati za dostop?
Koliko približno ste porabili še dodatno za vodo, kavice, napitnine, sladolede?
Ali ponuja hotel tudi pranje in koliko računajo za to?
Hvala že vnaprej.
HOTEL NAJVIŠJE KATEGORIJE 5*! V PONEDELJEK SMO SE VRNILI Z DJERBE,ŽAL,ŠE VEDNO SMO ZGROŽENI NAD ZAVAJANJEM GOSTOV,DA LAHKO VČASIH PRIDE DO POJAVA MORSKE TRAVE NA PLAŽI. ČISTA LAŽ!!! CELOTNA OBALA OB HOTELU JE NA DEBELO PREKRITA Z MEŠANICO FEKALIJ,PESKA,TRAVE,ALG IN NE VEM ŠE ČESA.OD JUTRA DO POZNEGA DOPOLDNEVA TO NESNAGO OBVAŽAJO NA PROSTOR TIK OB HOTELU, KJER SE RAZKRAJA NA ŽGOČEM SONCU.JUTRA IN DOPOLDNEVI SO BILI V ZNAMENJU ROPOTA DELOVNEGA STROJA,VEČERI IN NOČI PA NEZNOSNEGA SMRADU-KOT VONJ GREZNICE!!! DA LJUDJE SPLOH PRIDEJO DO MORJA JE SPELJANA PONTONSKA BRV,KI PA SO JI ČETRTI DAN POLOMILI STOPNICE-DO KONCA NAŠEGA BIVANJA TAM JIH NISO USPELI POPRAVITI! BIVANJE V TEM HOTELU VAM ODSVETUJEM.PRIPOROČAM VAM,DA SI IZBERETE KATERIKOLI DRUG HOTEL,SAJ O NOBENEM DRUGEM NISMO DOBILI NOBENE SLABE INFORMACIJE.
Forum je zaprt za komentiranje.