Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PG in potovanja v tujino

PG in potovanja v tujino

Pravkar berem o širjenju prašičje gripe in nočem biti prav nič panična ampak se vseeno sprašujem ali ne bi bilo bolje ostati kar doma. Npr.Grčija je na 4.mestu po številu okuženih, ampak Grčija je velika… V hotel pride veliko ljudi…in, če zboliš kam potem, bi te dali v karanteno…
Samo razmišlam. Kaj pa vi (popotniki) mislite?

mislim da ya to ni panike. v gr;ijo jay ne bi [la bom pa [la v london.

mislim da ;e ni bilo panike pri pticji gripi je ne sme biti tudi pri prasicji.

piggy! če greš na dopust pač moraš vedeti,da je res povsod veliko ljudi in je tveganje veliko,ampak saj moraš biti pripravljena na vse.če se slučajno res kaj zgodi(ampak res bolje,da ne)pač ne moreš pomagati.veliko si bo potrebno umivati roke,se izogibati pravi gneči in predvsem močno razkuževati grlo.tudi mi se odpravljamo septembra v grčijo,seveda vsi upamo na najboljše,ker bo to naš DOPUST.to je seveda moje mnenje in mogoče je še kdo,ki se mi bo pridružil.

Saj ni problem v tem ampak to, da te potem ne spustijo na avion! Men se pa hitro zgodi, da se prehladim na potovanjih in sedaj si potem že “sumljiv”. Letalske družbe so se odločile, da takega potnika lahko mirno zavrnejo, če nima zdr. potrdila, da je ok. Pa še majhnega otroka imam…

pa kaj ti spkloh hočeš? sej vse veš-kaj naj ti zdaj svetujemo?
če boš mela smolo, boš pač ne boš šla na avion. in šla z vlakom

če se zelo hitro prehladiš boš pač morala letos malo bolj paziti na klimo,ledene pijače…preden boš šla pa si vsekakor kupi “počitniško lekarno”za zraven še bolje pa,da obiščeš svojega osebnega zdravnika,pa naj ti on svetuje kako in kaj storiti.

Hvala za odgovor – bom pač šla na take destinacije kamor lahko pridem z avtom. Ne mislim preveč komplicirat!

saj to ni kompliciranje.veš pri odhodih na dopust(predvsem izven naše države)biti previden ni nikoli odveč,sploh če imaš zraven male nadobudneže.upam,da boš našla destinacijo,ki ti bo odgovarjala.pa lep dopust!

🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close