Sopotnik/ca morje
Ojla,
verjetno sem mal starejša od vaju. 35+. Sicer pa ob delu izredno študiram dizajn. Prevoz – avto, ob hrvaški obali je precej hostlov:
Ena opcija, ki me mika, bi bila sicer tudi Sardinija:
http://www.amfibietreks.com/slovenija/
Lp Sabina
Živjo!
Tudi jaz iščem družbo za morje, stara sem 33 let,za 3-4 dni, če ima mogoče podobne želje, naj se oglasi. Zanima, me tudi kje se najceneje dobi sobo v KP, piranu ali Izoli. Hvala in Lp Tina. Lahko bi se tudi srečali na kavi.
Lahko mi pišete tudi na tinamleku@gmail.com.
Jaz pa imam 27 let in me mika predvsem kapiranje, bolj kot hostli in hoteli. Ne vem, mi ima čisto poseben čar.
Sem pa tako za Istro kot tudi za Dalmacijo.
Sem za kavo, še katera?:)
Moj mail (tak, za v javnost) je pa:
Tudi jaz iščem sopotnico za morje (30-40 let), v hotelu (**/***). Stara sem 35 let. Možni datumi odhoda: 18.7 vse do najkasneje 24.7.2009, saj v avgustu že delam. Zanimajo me počitnice za 1 teden nekje na mediteranu, odvisno od aktualnih LM…Na morju pa kak izlet in drugo kar spada k dopustu…
Če ima kdo podobne želje, naj me kontaktira.
Lp
Za Kokcinelo :
‘Upam, da imaš še kak drug hobi dragi A ;)’
Seveda : hribi, alpinizem, plezanje, mtb, knjige, potovanja,
kajak, pa še marsikaj drugega …
Tebi so pa očitno glavna okupacija, zate duhoviti odgovori
na raznih forumih, pa oblekce, pa šminkice …
No, in koliko si stara, upaš odgovoriti ?
A 🙂
Iščem prijetno, simpatično sopotnico za čofotanje nekje med SENJem in Crikvenico.
Iskali bi cenejšo varianto-verjetno šotor…
Imam avto, lahko sem tudi sopotnik.
Rad bi šel s prijetno, simpatično punco, lahko tudi dvema.
Na morje bi šel za cca en teden.
Sem umirjen, pošten in povprečen 30 letnik iz 07
LP
PS.: Če imaš sliko mi jo lahko pošlješ/te na email.
V začetku avgusta bom odrinil na 3-4 dnevni oddih in sicer en ali dva dni morja (Krk/Cres )potem en dan Kolpa in postrvi na krožniku in za konec preveslati Bohinjsko jezero.Če imaš željo ,si stara od 18 do 45 let in te spanje v šotoru ne naredi nejevolno se mi pridruži.Logistika in tošl podpora zagotovljena.Radovedne na barvar50@gmail.com
PS. ne grizem in nisem manijak.
Forum je zaprt za komentiranje.